Συγκινεί η Μαριαλένα Ροζάκη: «Δεν ήταν δική μου απόφαση να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί»
13:48 - 23/09/2022
Η Μαριαλένα Ροζάκη, η οποία έγινε γνωστή από το σίκουελ της σειράς «Καφέ της Χαράς» παραχώρησε
To άρθρο Συγκινεί η Μαριαλένα Ροζάκη: «Δεν ήταν δική μου απόφαση να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαριαλένα Ροζάκη: «Δεν ήταν δική μου απόφαση να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί»
Η Μαριαλένα Ροζάκη, η οποία έγινε γνωστή από το σίκουελ της σειράς «Καφέ της Χαράς» παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα»...
Διαβάστε το στο ZouglaΜαριαλένα Ροζάκη: «Δεν ήταν δική μου απόφαση να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί»
Η Μαριαλένα Ροζάκη, η οποία έγινε γνωστή από το σίκουελ της σειράς «Καφέ της Χαράς» παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και...
Διαβάστε το στο govastileto.grΕξομολόγηση Μαριαλένας Ροζάκη: «Δεν ήταν δική μου απόφαση να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί»
Η Μαριαλένα Ροζάκη, η οποία έγινε γνωστή από το σίκουελ της σειράς «Καφέ της Χαράς» παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» και τη Φαίη Φώτου.Η Μαριαλένα Ροζάκη, η οποία έγινε γνωστή από το σίκουελ της σειράς «Καφέ της Χαράς» παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» και τη Φαίη Φώτου.Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να γίνει μητέρα και να μεγαλώσει ένα παιδί μόνη της. «Είναι υπέροχο να μεγαλώνεις ένα παιδί, γιατί είναι σαν να ξεκινάς […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαριαλένα Ροζάκη: «Δεν ήταν δική μου απόφαση να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη Φαίη Φώτου έδωσε η Μαριαλένα Ροζάκη. Η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της […]
The post Μαριαλένα Ροζάκη: «Δεν ήταν δική μου απόφαση να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΜαριαλένα Ροζάκη: Δεν ήταν δική μου απόφαση να μεγαλώσω μόνη το παιδί μου
Η ηθοποιός Μαριαλένα Ροζάκη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς “Το Καφέ της Χαράς”, μεγαλώνει μόνη της την κορούλα της, που ήρθε στη ζωή περίπου πριν από έναν χρόνο. Η ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή “Super Kατερίνα”, επεσήμανε ότι δεν ήταν δική της απόφαση να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της. […]
The post Μαριαλένα Ροζάκη: Δεν ήταν δική μου απόφαση να μεγαλώσω μόνη το παιδί μου appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΜαριαλένα Ροζάκη: «Δεν ήταν δική μου απόφαση να το μεγαλώσω μόνη μου το παιδί»
H Μαριαλένα Ροζάκη μιλώντας στην κάμερα της «Super Κατερίνα» αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι στα γυρίσματα του σίκουελ της σειράς «Καφέ της Χαράς» ήταν έγκυος καθώς και ότι μεγαλώνει μόνη της το παιδί της. «Είναι υπέροχο να μεγαλώνεις ένα παιδί γιατί είναι σαν να ξεκινάς τη ζωή σου από την αρχή. Δεν ήταν δική μου απόφαση να […]
The post Μαριαλένα Ροζάκη: «Δεν ήταν δική μου απόφαση να το μεγαλώσω μόνη μου το παιδί» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr