Νίκος Πολυδερόπουλος: «Πίστευα στη διαφορετικότητά μου»
13:00 - 23/09/2022
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Λευτέρη Βουτσά έδωσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή […]
The post Νίκος Πολυδερόπουλος: «Πίστευα στη διαφορετικότητά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Πίστευα στη διαφορετικότητά μου»
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή του και το ρόλο...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ εξομολόγηση του Αχαιού Νίκου Πολυδερόπουλου: «Πίστευα στη διαφορετικότητά μου»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Λευτέρη Βουτσά έδωσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.
Διαβάστε το στο thebest.grΝίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν ήθελα να πάω σχολείο γιατί οι καθηγητές µε χτυπούσαν»
Ήταν µόλις 17 χρόνων όταν ο Νίκος Πολυδερόπουλος πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το πατρικό του στο Κάτω Μαζαράκι Αχαΐας και να ζήσει µόνος του στην Πάτρα. Στα 20 του και ενώ βρισκόταν στην Αθήνα ένα τηλεφώνηµα ήταν αρκετό για να τον ωθήσει να κυνηγήσει το όνειρό του και να γίνει ηθοποιός. «Ένιωθα πίεση με […]
The post Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν ήθελα να πάω σχολείο γιατί οι καθηγητές µε χτυπούσαν» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr