Φαίη Σκορδά: «Aν ήμουν άντρας, μια γυναίκα σαν εσένα θα ερωτευόμουν» – Μαρία Ναυπλιώτου: «Μάλιστα»
12:56 - 23/09/2022
Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς του ΣΚΑΪ «Στοργή», η πρωταγωνίστρια Μαρία Ναυπλιώτου συνάντησε την Φαίη Σκορδά στο Πρωινό […]
The post Φαίη Σκορδά: «Aν ήμουν άντρας, μια γυναίκα σαν εσένα θα ερωτευόμουν» – Μαρία Ναυπλιώτου: «Μάλιστα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φαίη Σκορδά: «Aν ήμουν άντρας, μια γυναίκα σαν εσένα θα ερωτευόμουν» – Πως αντέδρασε η Ναυπλιώτου; (βίντεο)
Δείτε τι απάντησε η γνωστή ηθοποιός!
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΣκορδά σε Ναυπλιώτου: «Aν ήμουν άντρας, μια γυναίκα σαν εσένα θα ερωτευόμουν»
Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς του ΣΚΑΪ «Στοργή», η πρωταγωνίστρια Μαρία Ναυπλιώτου συνάντησε την Φαίη Σκορδά στο Πρωινό μας.
Διαβάστε το στο thebest.grΦαίη Σκορδά σε Μαρία Ναυπλιώτου: «Μια γυναίκα σαν εσένα θα ερωτευόμουν»
Η πρωταγωνίστρια Μαρία Ναυπλιώτου, λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς του ΣΚΑΪ «Στοργή», συνάντησε την Φαίη Σκορδά στο Πρωινό μας. Η λαμπερή και καταξιωμένη ηθοποιός γοήτευσε την παρουσιάστρια από το πρώτο δευτερόλεπτο που μπήκε στο πλατό και θέλησε να της πει κάτι…Η πρωταγωνίστρια Μαρία Ναυπλιώτου, λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς του ΣΚΑΪ «Στοργή», συνάντησε την Φαίη Σκορδά στο Πρωινό μας. Η λαμπερή και καταξιωμένη ηθοποιός γοήτευσε την παρουσιάστρια από το πρώτο δευτερόλεπτο που μπήκε στο πλατό και θέλησε να της πει κάτι…«Θα το πω εγώ τώρα… Εγώ αν ήμουν άντρας, μια γυναίκα σαν εσένα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑμηχανία στο «Πρωινό μας»: «Αν ήμουν άντρας, μια γυναίκα σαν εσένα θα ερωτευόμουν» (VIDEO)
Η φιλοφρόνηση που έκανε η Φάιη Σκορδά στην Μαρία Ναυπλιώτου και η αντίδρασή της. Η Μαρία Ναυπλιώτου ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς του σταθμού στην οποία πρωταγωνιστεί, με τίτλο «Στοργή». Η Φαίη Σκορδά εντυπωσιασμένη από την καταξιωμένη ηθοποιό έκανε μια σπάνια φιλοφρόνηση. «Θα το πω […]
The post Αμηχανία στο «Πρωινό μας»: «Αν ήμουν άντρας, μια γυναίκα σαν εσένα θα ερωτευόμουν» (VIDEO) appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΦαίη Σκορδά: «Aν ήμουν άντρας, μια γυναίκα σαν εσένα θα ερωτευόμουν»
«Εντάξει, πρέπει να έρχομαι πιο συχνά για να μου τα λες αυτά»
Διαβάστε το στο news.grΦαίη Σκορδά: "Aν ήμουν άντρας, μια γυναίκα σαν εσένα θα ερωτευόμουν"
"Εντάξει, πρέπει να έρχομαι πιο συχνά για να μου τα λες αυτά", είπε η Μαρία Ναυπλιώτου
Διαβάστε το στο patrasevents.gr