Η Γη της Ελιάς: ακούστε το καινούργιο τραγούδι με τον Φίλιππο Πλιάτσικα

11:26 - 23/09/2022

«Ό,τι μέσα μου ακουμπούσε/ Κι έμοιαζε δικό μου/ Ό,τι το κορμί ποθούσε/ Κι η ψυχή μου λαχταρούσε/ Το ‘ξερα, δεν θα κρατούσε/ Ήταν δανεικό!». Αυτοί είναι ορισμένοι από τους στίχους που έχει γράψει η Ελένη Ζιώγα, έντυσε μουσικά ο Χρίστος Στυλιανού και ερμηνεύει ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο καινούργιο τραγούδι της τηλεοπτικής σειράς του MEGA, Η ... Περισσότερα To άρθρο Η Γη της Ελιάς: ακούστε το καινούργιο τραγούδι με τον Φίλιππο Πλιάτσικα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το καινούργιο τραγούδι της σειράς με τον Φίλιππο Πλιάτσικα

Η Γη της Ελιάς έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και "απέκτησε" νέο τραγούδι, το οποίο ερμηνεύει ο Φίλιππος Πλιάτσικας.Η Γη της Ελιάς έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και "απέκτησε" νέο τραγούδι, το οποίο ερμηνεύει ο Φίλιππος Πλιάτσικας.«Ό,τι μέσα μου ακουμπούσε/ Κι έμοιαζε δικό μου/ Ό,τι το κορμί ποθούσε/ Κι η ψυχή μου λαχταρούσε/ Το ‘ξερα, δεν θα κρατούσε/ Ήταν δανεικό!». Αυτοί είναι ορισμένοι από τους στίχους που έχει γράψει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γη της ελιάς: Σε μεγάλο κίνδυνο οι ζωές του Φίλιππου και της Βασιλικής

Σε μεγάλο κίνδυνο βρίσκονται οι ζωές του Φίλιππου και της Βασιλικής. Το ζευγάρι πέφτει θύμα απαγωγής και μπλέκει σε μία […] The post Γη της ελιάς: Σε μεγάλο κίνδυνο οι ζωές του Φίλιππου και της Βασιλικής appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Αγγελική Νικολούλη: Το σακάκι που επέλεξε έβαλε «φωτιά» στο Twitter - «Το μπορντό είναι σκοτεινή απόχρωση του κόκκινου»

Δεν εκτελέστηκαν δρομολόγια πλοίων προς το Αιγαίο λόγω θυελλωδών ανέμων – Σε ποια λιμάνια ισχύει απαγορευτικό απόπλου

Super League: Ο Άρης υποδέχεται τον Βόλο στην αγωνιστική του Ολυμπιακός – ΑΕΚ

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Δεκεμβρίου και επιδόματα

Ναταλί Κάκκαβα για το εργασιακό bullying που δέχτηκε: Αυτό με τρέλανε, είχα αυπνίες και ημικρανίες

Λουξ: Πιθανή επένδυση σε νέο εργοστάσιο στην Τρίπολη – Επαναπλασάρισμα της Cola