Η Γη της Ελιάς: ακούστε το καινούργιο τραγούδι με τον Φίλιππο Πλιάτσικα
11:26 - 23/09/2022
«Ό,τι μέσα μου ακουμπούσε/ Κι έμοιαζε δικό μου/ Ό,τι το κορμί ποθούσε/ Κι η ψυχή μου λαχταρούσε/ Το ‘ξερα, δεν θα κρατούσε/ Ήταν δανεικό!». Αυτοί είναι ορισμένοι από τους στίχους που έχει γράψει η Ελένη Ζιώγα, έντυσε μουσικά ο Χρίστος Στυλιανού και ερμηνεύει ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο καινούργιο τραγούδι της τηλεοπτικής σειράς του MEGA, Η ... Περισσότερα
To άρθρο Η Γη της Ελιάς: ακούστε το καινούργιο τραγούδι με τον Φίλιππο Πλιάτσικα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το καινούργιο τραγούδι της σειράς με τον Φίλιππο Πλιάτσικα
Η Γη της Ελιάς έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και "απέκτησε" νέο τραγούδι, το οποίο ερμηνεύει ο Φίλιππος Πλιάτσικας.Η Γη της Ελιάς έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και "απέκτησε" νέο τραγούδι, το οποίο ερμηνεύει ο Φίλιππος Πλιάτσικας.«Ό,τι μέσα μου ακουμπούσε/ Κι έμοιαζε δικό μου/ Ό,τι το κορμί ποθούσε/ Κι η ψυχή μου λαχταρούσε/ Το ‘ξερα, δεν θα κρατούσε/ Ήταν δανεικό!». Αυτοί είναι ορισμένοι από τους στίχους που έχει γράψει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓη της ελιάς: Σε μεγάλο κίνδυνο οι ζωές του Φίλιππου και της Βασιλικής
Σε μεγάλο κίνδυνο βρίσκονται οι ζωές του Φίλιππου και της Βασιλικής. Το ζευγάρι πέφτει θύμα απαγωγής και μπλέκει σε μία […]
The post Γη της ελιάς: Σε μεγάλο κίνδυνο οι ζωές του Φίλιππου και της Βασιλικής appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr