Χρήστος Σαντικάι: Επειδή μου αρέσει σαν ηγέτης ο Μέγας Αλέξανδρος, το μωρό θα πάρει το όνομά του

10:42 - 23/09/2022

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι αφού από το απόγευμα της Τετάρτης (21/9) κρατούν στα χέρια του τον γιο τους. «Ήταν πολύ περίεργο το συναίσθημα όταν ήρθε το μωρό, ένα σοκ. Έκανε καισαρική και δεν επιτρεπόταν να είμαι μέσα», δήλωσε ο τραγουδιστής στο «MEGA Καλημέρα». Για το όνομα που θα πάρει ο γιος του αλλά και για την κατάσταση της υγείας της Λάουρας Νάργες, ο Χρήστος Σαντικάι είπε: «Η Λάουρα νιώθει απελευθερωμένη, έφυγε ένα βάρος από πάνω της κυριολεκτικά. Επειδή μου αρέσει σαν ηγέτης ο Μέγας Αλέξανδρος, το μωρό θα πάρει το όνομά του. Ρώτησα, δεν παίζει να μείνει έτσι ήσυχος ε; και είπαν όχι» συμπλήρωσε.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Σαντικάι: «Επειδή μου αρέσει σαν ηγέτης ο Μέγας Αλέξανδρος, το μωρό θα πάρει το όνομά του»

Στιγμές ευτυχίας για τον Χρήστο Σαντικάι και τη Λάουρα Νάργες, οι οποίοι υποδέχθηκαν πριν λίγες ημέρες το μωράκι τους. Και…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Χρήστος Σαντικάι: «Επειδή μού αρέσει σαν ηγέτης ο Μέγας Αλέξανδρος, το μωρό θα πάρει το όνομά του»

Ο Χρήστος Σαντικάι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για τη γέννηση του γιου του, αλλά και την επιλογή ονόματος.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Υπογράφει Έλληνα δεξί μπακ ο Παναθηναϊκός – Ανατροπή με Όρτα στον Ολυμπιακό

«Καλώς ήρθες μικρέ μας θησαυρέ»: Η Αλεξάνδρα Νίκα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ζελένσκι: «Η Ουκρανία θα πετύχει την ένταξη της στην Ευρωπαϊκή Ενωση»

ΥΠΕΞ Ρωσίας: Απαραίτητη η χρήση του πυραύλου «Ορέσνικ» για να ακουστεί η φωνή μας

Μερικά από τα γκολ του 2024 που θα μείνουν στην ιστορία

Γερανοί σήκωσαν μηχανάκια από πεζοδρόμια στο κέντρο της Αθήνας