Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Ήμουν στη σκηνή με την Ελένη Φουρέιρα και της είπα ότι θα ξεράσω αν με φιλήσει»
10:26 - 23/09/2022
Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας και την δημοσιογράφο
To άρθρο Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Ήμουν στη σκηνή με την Ελένη Φουρέιρα και της είπα ότι θα ξεράσω αν με φιλήσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Χατζηγεωργίου: Είπα στην Ελένη Φουρέιρα «Μην με φιλήσεις γιατί θέλω να ξεράσω»
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την τραγουδίστρια και μίλησε για την πιο... άβολη στιγμή του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓιάννης Χατζηγεωργίου για Ελένη Φουρέιρα: «Ήμουν στη σκηνή και της είπα ότι θα ξεράσω αν με φιλήσει»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας»...
Διαβάστε το στο ZouglaΓιάννης Χατζηγεωργίου: «Είπα στην Ελένη Φουρέιρα να μην με φιλήσει γιατί θα ξεράσω»
Αυτό θα πει άβολη στιγμή!
Διαβάστε το στο in.grΓιάννης Χατζηγεωργίου για Ελένη Φουρέιρα: «Ήμουν στη σκηνή και της είπα ότι θα ξεράσω αν με φιλήσει»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» παραχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor, ενώ αποκάλυψε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιάννης Χατζηγεωργίου: «Είπα στην Ελένη Φουρέιρα μη με φιλήσεις γιατί θέλω να ξεράσω»
Για την επιλογή του να αφήσει το θέατρο και να πάει στο Survivor, τη σχέση του με τη Μυριέλλα Κουρεντή, την δύσκολη στιγμή που είχε επάνω στη σκηνή και την ολόγυμνη εμφάνισή του στο Ταμάμ, μίλησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στο Πρωινό μας.Για την επιλογή του να αφήσει το θέατρο και να πάει στο Survivor, τη σχέση του με τη Μυριέλλα Κουρεντή, την δύσκολη στιγμή που είχε επάνω στη σκηνή και την ολόγυμνη εμφάνισή του στο Ταμάμ, μίλησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στο Πρωινό μας.«Αισθανόμουν άσχημα που άφησα την παράσταση για να πάω στο Survivor, γιατί τους […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιάννης Χατζηγεωργίου: «Είπα στην Ελένη Φουρέιρα μη με φιλήσεις γιατί θέλω να ξεράσω»
Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στο Πρωινό μας και την Ελένη Μουστάκη για την επιλογή του να αφήσει το θέατρο και […]
The post Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Είπα στην Ελένη Φουρέιρα μη με φιλήσεις γιατί θέλω να ξεράσω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓιάννης Χατζηγεωργίου: «Είπα στην Ελένη Φουρέιρα να μην με φιλήσει γιατί θα ξεράσω»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο «Πρωινό μας» ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά του, την απόφασή του να πάει στο Survivor, ενώ αναφέρθηκε και σε μία άβολη στιγμή που είχε πάνω στη σκηνή ενώ μαζί του βρισκόταν η Ελένη Φουρέιρα. «Είχα πάθει τροφική δηλητηρίαση και ήμουν πάνω στη σκηνή μαζί με […]
Διαβάστε το στο dete.grΓιάννης Χατζηγεωργίου σε Ελένη Φουρέιρα: «Μην με φιλήσεις γιατί θέλω να ξεράσω»
Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε στα νέα του επαγγελματικά του σχέδια, ενώ αναφέρθηκε και στην πιο άβολη σκηνή που έχει ζήσει επί σκηνής. Ο ηθοποιός παρουσίασε το στούντιο παραγωγής του, το οποίο διατηρεί εδώ και δύο χρόνια και σχολίασε, το αν ήρθαν επαγγελματικές προτάσεις μετά την παρουσία του στο Survivor: «Χτύπησε το τηλέφωνο για […]
The post Γιάννης Χατζηγεωργίου σε Ελένη Φουρέιρα: «Μην με φιλήσεις γιατί θέλω να ξεράσω» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr