Ο Γιάννης Μπέζος για τα ριάλιτι: «Αυτά είναι πορνό. Είναι ένα υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων»
10:16 - 23/09/2022
Στην εκπομπή Happy Day και στην Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε ο Γιάννης Μπέζος για τη μουσική εκπομπή που θα παρουσιάσει, την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική τηλεόραση και τα ριάλιτι. «Ο τίτλος της εκπομπήγς που θα παρουσιάσω είναι “Ό,τι αγαπώ”», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος και εξομολογήθηκε: «Δεν με φοβίζουν τα σχόλια και δεν με φοβίζει […]
The post Ο Γιάννης Μπέζος για τα ριάλιτι: «Αυτά είναι πορνό. Είναι ένα υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Μπέζος: Τα ριάλιτι για μένα είναι πορνό, υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων
«Ό,τι αγαπώ» θα λέγεται η νέα μουσική εκπομπή που θα παρουσιάζει στην ΕΡΤ ο Γιάννης Μπέζος. «Στην εκπομπή που θα παρουσιάσω, θα επικοινωνώ πράγματα που πρέπει να ειπωθούν. Η εκπομπή μου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Τίποτα δεν με φοβίζει. Δεν με φοβίζουν καθόλου τα σχόλια, θα κάνω ότι θέλω και ότι μου αρέσει. Οι σειρές που θα υπάρξουν φέτος, ναι μεν προσφέρουν εργασία, αλλά δεν ξέρω αν κάνουν καλό στην τηλεόραση», είπε στο Happy Day. «Τα ριάλιτι για μένα είναι πoρνό, είναι υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων. Όσοι λένε στα παιδιά των ριάλιτι ότι αξίζουν να μπουν στο θέατρο, πουλάνε φρούδες ελπίδες. Δεν θα ασχολιόμουν με την πολιτική. Έχουν σταματήσει ν
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr