Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι φωτογραφίες από το νοσοκομείο – «Η αποκατάσταση συνεχίζεται»

09:22 - 23/09/2022

Νέες φωτογραφίες από την αποκατάστασή της στο νοσοκομείο, μετά την επίθεση με βιτριόλι, ανήρτησε στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου. «Δεν πιστεύω να σας κακόμαθα και να με βαρεθήκατε με την μπλε πόδια. Πάντα θα σας δείχνω και την άλλη πλευρά, που είναι και πιο αληθινή και μέρος της ζωης μου. Η αποκατάσταση συνεχίζεται, με τους γιατρούς στο πλευρό μου και με εμένα να μην εγκαταλείπω. Ευχαριστώ τον υπέροχο γιατρό μου Dr. Γιάννης Γκούρας και το προσωπικό του. Καθώς και την κλινική #therapisgeneralhospital για την φροντίδα και την ευγένεια τους. Εις το επανιδείν» έγραψε στην ανάρτηση.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα δημοσίευσή της από το νοσοκομείο

«Η αποκατάσταση συνεχίζεται» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο μέσα από το χειρουργείο – «Η αποκατάσταση συνεχίζεται…»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζει την αποκατάσταση στο πρόσωπό της και στο σώμα της μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι και δημοσίευσε φωτογραφίες από την κλινική. «Δεν πιστεύω να σας κακόμαθα και να με βαρεθήκατε με την μπλε πόδια» σημείωσε στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τη νέα νοσηλεία της. «Πάντα θα σας […] Το άρθρο Ιωάννα Παλιοσπύρου: Μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο μέσα από το χειρουργείο – «Η αποκατάσταση συνεχίζεται…» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου μέσα από το νοσοκομείο: Η αποκατάσταση συνεχίζεται, δεν εγκαταλείπω

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μοιράστηκε, μέσα από το νοσοκομείο, νέες φωτογραφίες από την προσπάθεια αποκατάστασης του προσώπου και του σώματός της, μετά την επίθεση με το οξύ.

Διαβάστε το στο real.gr

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι νέες φωτογραφίες από το νοσοκομείο – Οι προσπάθειες για την αποκατάσταση

«Η αποκατάσταση συνεχίζεται, με τους γιατρούς στο πλευρό μου και με εμένα να μην εγκαταλείπω» H Ιωάννα Παλιοσπύρου, μετά από περίπου δύο χρόνια όπου έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι, ανάρτησε μερικές ακόμα φωτογραφίες της από την προσπάθεια αποκατάστασης του προσώπου της μέσα από το νοσοκομείο. «Δεν πιστεύω να σας κακόμαθα και να με βαρεθήκατε με […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

H Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα από το νοσοκομείο

Η αποκατάσταση συνεχίζεται, δεν εγκαταλείπω

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Αυτά που δεν σου έχει πει κανείς για τη γυμναστική

Serie A: Στο -1 η Ίντερ και περιμένει τη Νάπολι στο Μεάτσα

Σαν σήμερα 4 Νοεμβρίου: Ανακαλύπτεται ο τάφος του πιο δημοφιλούς φαραώ – Το μυστήριο της κατάρας του Τουταγχαμών

Πάρτι στο Χ με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Ποιος κερδάει ρε παιδιά; – Ούτε στις φοιτητικές εκλογές αυτά»

Ψήφισε με επιστολική ψήφο η Κάμαλα Χάρις

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 4/11/2024