Η Γουάντα Νάρα ανακοίνωσε τον χωρισμό της με Ικάρντι

07:00 - 23/09/2022

Η Ιταλίδα ζήτησε διακριτικότητα από τα Μέσα

Διαβάστε Περισσότερα στο aek365.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Γουάντα Νάρα ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Ικάρντι

Η μάνατζερ και πρώην σύζυγος του Αργεντινού επιθετικού, με instagram story επιβεβαίωσε τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και καιρό. Η Γουάντα Νάρα και ο Μάουρο Ικάρντι ήταν ένα από τα ζευγάρια στον χώρο του αθλητισμού που το τελευταίο διάστημα – και όχι μόνο – απασχόλησαν έντονα τα Μέσα, τραβώντας […] Το άρθρο Η Γουάντα Νάρα ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Ικάρντι εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Ικάρντι η Γουάντα Νάρα (ΦΩΤΟ)

Ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Ικάρντι η Γουάντα Νάρα (ΦΩΤΟ) 23/09/2022 "Βόμβα" έριξε η Γουάντα Νάρα, καθώς ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Μάουρο Ικάρντι. Το τελευταίο διάστημα η σχέση του ζευγαριού πέρασε από πολλά… κύματα και τελικά, όπως φαίνεται, έφτασε σε τέλμα. Η Γουάντα Νάρα, η οποία εκτελούσε και χρέη ατζέντη του Ικάρντι, ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram τον χωρισμό της με τον 29χρονο επιθετικό της Γαλατασαράι. “Είναι πολύ οδυνηρό για μένα να ζω αυτή τη στιγμή. Αλλά δεδομένης της έκθεσής μου και των υπερβατικών πραγμάτων και των εικασιών των μέσων ενημέρωσης, είναι προτιμότερο να το γνωρίζουν από εμένα. Δεν έχω κάτι άλλ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek365.com

Καντζούρης: Όσοι είμαστε παρόντες πρέπει να δώσουμε το 100%

ΑΕΚ: Προσοχή, τα εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες μας πωλούνται MONO διαδικτυακά και ΜΟΝΟ μέσω του επίσημου σάιτ μας και της ιστοσελίδας της TicketMaster

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΆΡΗΣ 7-4 (5’)

Το Ύπατο της Γ’Εθνικής βρήκε λύση σε αυτό που δεν τα κατάφερε ο Ατρόμητος της Super League

Μέσα στις επόμενες μέρες η εκδίκαση για το Ατρόμητος-ΑΕΚ

Κετσετζόγλου: Η ΑΕΚ δεν έκανε ένσταση για να πάρει το ματς. Αποφασίζει ο αθλητικός δικαστής βάσει του φύλλου αγώνα