Τζούλια Νόβα: «Η προηγούμενη σχέση μου μού έλεγε ότι δεν κάνω για μαμά και ότι δεν θα είμαι καλή»
16:24 - 22/09/2022
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Τζούλια Νόβα στην εκπομπή Happy Day και τη δημοσιογράφο, Όλγα Λαφαζάνη.
To άρθρο Τζούλια Νόβα: «Η προηγούμενη σχέση μου μού έλεγε ότι δεν κάνω για μαμά και ότι δεν θα είμαι καλή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζούλια Νόβα: «Η προηγούμενη σχέση μου έλεγε πως δεν κάνω για μαμά και ότι δεν θα είμαι καλή»
Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή της
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΤζούλια Νόβα: «Η προηγούμενη σχέση μου μού έλεγε ότι δεν κάνω για μαμά...»
Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη μάχη της με την κατάθλιψη...
Διαβάστε το στο ZouglaΤζούλια Νόβα: «Η προηγούμενη σχέση μου μού έλεγε ότι δεν κάνω για μαμά»
Η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε στιγμές από το παρελθόν της και πως έχει περάσει κατάθλιψη την περίοδο που βρισκόταν στον «Τροχό…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΤζούλια Νόβα: «Η προηγούμενη σχέση μου μού έλεγε ότι δεν κάνω για μαμά...»
Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την μάχη της με την κατάθλιψη, τον...
Διαβάστε το στο govastileto.gr