Γιώργος Σαμπάνης: Ηρωίδες της ζωής μου η μητέρα και η γιαγιά μου – Τι είπε για την Ιωάννα Σαρρή
12:36 - 22/09/2022
Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Γιώργος Σαμπάνης, σε μία συνέντευξη αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη. Ο Γιώργος Σαμπάνης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον έρωτα του με την σύντροφο του, Ιωάννα Σαρρή, τις ηρωίδες της ζωής του, την πιθανότητα δημιουργίας οικογένειας και τη μεγάλη περιπέτεια με τις φωνητικές του χορδές κατά την διάρκεια ... Περισσότερα
To άρθρο Γιώργος Σαμπάνης: Ηρωίδες της ζωής μου η μητέρα και η γιαγιά μου – Τι είπε για την Ιωάννα Σαρρή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Σαμπάνης: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση για την Ιωάννα Σαρρή
Ο «χρυσός» συνθέτης της ελληνικής μουσικής σε μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή
Διαβάστε το στο in.grΓιώργος Σαμπάνης: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση για την Ιωάννα Σαρρή
Ο αγαπημένος τραγουδιστής και στιχουργός, Γιώργος Σαμπάνης, παραχώρησε μία συνέντευξη με ιδιαίτερα εξομολογητικό χαρακτήρα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη, όπου μίλησε για τον έρωτα του με την Ιωάννα Σαρρή, τις ηρωίδες της ζωής του και την πιθανότητα δημιουργίας οικογένειας. «Με κούρασε να κρύβω τις σχέσεις μου και να μην μπορώ να κυκλοφορήσω, […]
Διαβάστε το στο dete.gr