Λάουρα Νάργες: Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Σαντικάι μετά τη γέννηση του γιου τους – «Είμαι σοκαρισμένος»
10:04 - 22/09/2022
Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι το απόγευμα της Τετάρτης 21/9 υποδέχτηκαν στον κόσμο τον
To άρθρο Λάουρα Νάργες: Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Σαντικάι μετά τη γέννηση του γιου τους – «Είμαι σοκαρισμένος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρήστος Σαντικάι: Τα πρώτα λόγια μετά τη γέννηση του γιου του -«Πετάω, είμαι ερωτευμένος πολύ»
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε ο Χρήστος Σαντικάι, λίγες ώρες μετά τη γέννηση του γιου του. Συγκεκριμένα, η σύντροφός του, Λάουρα Νάργες,...
Διαβάστε το στο govastileto.grΛάουρα Νάργες – Ο Χρήστος Σαντικάι για τη γέννηση του γιου τους: «Είμαι σοκαρισμένος»
Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι έγιναν για πρώτη φορά γονείς το απόγευμα της Τετάρτης. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. […]
The post Λάουρα Νάργες – Ο Χρήστος Σαντικάι για τη γέννηση του γιου τους: «Είμαι σοκαρισμένος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΧρήστος Σαντικάι: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του παιδιού του – «Είμαι σοκαρισμένος»
Χρήστος Σαντικάι: «Πετάω, είμαι ερωτευμένος πολύ. Δόξα τω Θεώ η Λάουρα είναι πολύ καλά και θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον γιατρό μας».
Διαβάστε το στο neolaia.gr