Τελευταίο αντίο στη Μάρθα Καραγιάννη
07:26 - 22/09/2022
Τελευταίο αντίο σήμερα Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στη σπουδαία ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου Μάρθα Καραγιάννη, που πέθανε σε ηλικία 82 ετών. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει στις 12 το μεσημέρι, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη ήταν να αποτεφρωθεί και μετά από ένα αλαλούμ η επιθυμία της θα γίνει πραγματικότητα. «Η επιθυμία της Μάρθας μου θα γίνει πραγματικότητα. Η αποτέφρωση θα πραγματοποιηθεί στη Ριτσώνα, θα τη συνοδέψουν η σύζυγός μου Ελένη και η στενή της φίλη Ντόρα» αναφέρει συγκινημένος στο Newsbeast ο ψυχίατρος και καλός της φίλος, Δημήτρης Σούρας. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί για στεφάνια να δοθούν χρήματα στο Σπίτι του Ηθοποιού. «Είναι δίπλα μου, ακ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σήμερα Πέμπτη το τελευταίο αντίο στη Μάρθα Καραγιάννη
Το τελευταίο αντίο στη Μάρθα Καραγιάννη, θα πουν σήμερα, Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι συγγενείς...
Διαβάστε το στο ZouglaΤελευταίο χειροκρότημα σήμερα για τη Μάρθα Καραγιάννη
Σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι θα τελεστεί η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού Μάρθας Καραγιάννη, που άφησε την τελευταία πνοή της το μεσημέρι της Κυριακής σε ηλικία 83 ετών.
Διαβάστε το στο thebest.grΣήμερα το τελευταίο αντίο στη Μάρθα Καραγιάννη
Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών στις 12 το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα πουν το τελευταίο αντίο στη Μάρθα Καραγιάννη η οποία έφυγε από τη ζωή στα 82 της χρόνια. Μετά τη νεκρώσιμο ακολουθία η σορός θα μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.
Το άρθρο Σήμερα το τελευταίο αντίο στη Μάρθα Καραγιάννη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΘλίψη στο τελευταίο αντίο της Μάρθας Καραγιάννη
Το τελευταίο αντίο στη Μάρθα Καραγιάννη λένε σήμερα φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα της πρόσωπα. Η γνωστή ηθοποιός που μεσουράνησε στη χρυσή δεκαετία του ελληνικού κινηματογράφου έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής 18/9 σε ηλικία 82 χρόνων. Η Μάρθα Καραγιάννη υπήρξε μια από τις πιο δημοφιλείς σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Οι γονείς της […]
The post Θλίψη στο τελευταίο αντίο της Μάρθας Καραγιάννη appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr