Γρηγόρης Βαλτινός: Η σπάνια εξομολόγηση για την σχέση με τον πατριό του – «Η σχέση μας ήταν κακή, δεν είχα πατρικό πρότυπο»

23:20 - 21/09/2022

Για τη σχέση με την μητέρα του αλλά και τον πατριό του τον οποίο όπως είπε To άρθρο Γρηγόρης Βαλτινός: Η σπάνια εξομολόγηση για την σχέση με τον πατριό του – «Η σχέση μας ήταν κακή, δεν είχα πατρικό πρότυπο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γρηγόρης Βαλτινός: Η σπάνια εξομολόγηση για την σχέση με τον πατριό του – «Ήταν κακή, δεν είχα πατρικό πρότυπο»

Για τη σχέση με την μητέρα του αλλά και τον πατριό του τον οποίο όπως είπε σπάνια φώναζε «μπαμπά» μίλησε ο Γρηγόρης Βαλτινός στη συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη (21/9) στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως έλειπε το πατρικό πρότυπο από τη ζωή του καθώς οι γονείς του χώρισαν όταν εκείνος ήταν μόλις ενός έτους ενώ παρόλο που η μητέρα του έκανε μια άλλη σχέση ποτέ δεν μπόρεσε να δει αυτόν τον άνθρωπο ως πατέρα του. Η μητέρα του ήταν πάντα υποστηρικτική στα όνειρά του και έπαιξε τον δικό της ρόλο στο να κυνηγήσει το όνειρό του. «Η μητέρα μου με μεγάλωσε μόνη της και με μεγάλωσε ωραία. Με μεγάλωσε χωρίς την παρουσία του πατέρα. Είχαν χωρίσει όταν ήμουν μικρός, ήμουν μόλις εν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Σαμπάνης: Η σπάνια εξομολόγηση για την Ιωάννα Σαρρή – «Είμαι ερωτευμένος» (VIDEO)

Ο Γιώργος Σαμπάνης παραχώρησε μία συνέντευξη με ιδιαίτερα εξομολογητικό χαρακτήρα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη και μίλησε για τον έρωτα του με την σύντροφο του, Ιωάννα Σαρρή, τις ηρωίδες της ζωής του, την πιθανότητα δημιουργίας οικογένειας και τη μεγάλη περιπέτεια με τις φωνητικές του χορδές κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. «Ήμουν πολύ μικρός όταν χώρισαν οι γονείς μου, Ο πατέρας μου πια είναι φίλος μου» ενώ για τις συζητήσεις που έχει με τον πατέρα του είπε «ο πατέρας μου είχε να πει περισσότερα πράγματα μαζί μου όταν ήμουν έφηβος πάρα μικρός. Οι ηρωίδες της ζωής μου είναι η μητέρα μου και η γιαγιά μου, η Μαρία που με βοήθησε πολύ στο μεγάλωμα μου» ανέφερε αρχικά ο δημοφι

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»