Ελένη Πετρουλάκη: «Μπήκα στην εμμηνόπαυση πριν 4 χρόνια και κατάφερα να μείνω δυνατή»

18:18 - 21/09/2022

Η Ελένη Πετρουλάκη τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έχοντας αναπτύξει μια πολύ To άρθρο Ελένη Πετρουλάκη: «Μπήκα στην εμμηνόπαυση πριν 4 χρόνια και κατάφερα να μείνω δυνατή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Πετρουλάκη: «Μπήκα στην εμμηνόπαυση ακριβώς πριν 4 χρόνια. Πέρασα από όλα αυτά τα συμπτώματα...»

Η Ελένη Πετρουλάκη τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Έχει αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση με τους διαδικτυακούς...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελένη Πετρουλάκη: «Κατάφερα να παραμείνω δυνατή»

Η Ελένη Πετρουλάκη επέλεξε να ασχοληθεί με ένα ευαίσθητο θέμα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες. Η ίδια, όπως αναφέρει στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μπήκε στην εμμηνόπαυση πριν από τέσσερα χρόνια, ωστόσο κατάφερε να μην πάρει κιλά καθώς έκανε γυμναστική και διατροφή. Συγκεκριμένα στη ανάρτησή της η Ελένη Πετρουλάκη έγραψε: «Μπήκα στην εμμηνόπαυση, θα πάρω […] The post Ελένη Πετρουλάκη: «Κατάφερα να παραμείνω δυνατή» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Θαλασσινή Μποσταντζόγλου: «Θα ήθελα πολύ να πετάξω το κινητό και να μονάσω σε ένα νησί»

Πέγκυ Ζήνα: «Παρέλαση» επωνύμων στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Αναστάσιο Ράμμο

Ναταλία Γερμανού: Ξέσπασε σε κλάματα με την έκπληξη που της ετοίμασαν στο Secret Song – Η εμφάνιση της μητέρας της

Ορέστης Τζιόβας: «Η εξωτερική μου εμφάνιση πολλές φορές ήταν εμπόδιο στην καριέρα μου»

Γιάννης Πλούταρχος: Έμεινε άφωνος με την εμφάνιση της συζύγου του στο Secret Song

Γιάννης Ζουγανέλης: «Σε εκπομπή είπα ότι ήμουν υποψήφιος για Grammy και έσκασαν στα γέλια, έδειξα ντοκουμέντα»