Όσα θα δούμε απόψε στο “Στην υγειά μας ρε παιδιά”

15:30 - 18/01/2020

Στη Γιώτα Νέγκα είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου […] The post Όσα θα δούμε απόψε στο “Στην υγειά μας ρε παιδιά” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Όσα θα δούμε απόψε στο “Στην υγειά μας ρε παιδιά”

Στη Γιώτα Νέγκα είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Πολυαγαπημένα τραγούδια, σπουδαίες ερμηνείες, ιδιαίτερες μελωδικές συνεργασίες μας χαρίζει η Γιώτα Νέγκα: με τον Γιάννη Κότσιρα, σε ένα μικρό αφιέρωμα στον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο, τον συνθέτη Παναγιώτη Καλατζόπουλο, την Φωτεινή Βελεσιώτου και από τη νεότερη γενιά με τους: Νίκο Μερτζάνο, Βίκυ Καρατζόγλου, Θοδωρή Βουτσικάκη, Ίαν Στρατή, Δήμητρα Σελεμίδου και Σάκη Καραθανάση. Την παρέα συμπληρώνουν: ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Άλκης Κούρκουλος, η Αθηνά Μαξίμου, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Πέτρος Λαγούτης, η Ματίνα Νικολάου, η

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»