Πάνος Αργιανίδης: Μεταφέρθηκε στο Δρομοκαΐτειο - Οι πρώτες ώρες και η κατάσταση υγείας του

15:00 - 21/09/2022

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Πάνος Αργιανίδης, μεταφέρθηκε χθες στο Δρομοκαΐτειο μετά το περιστατικό που έγινε στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου....

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δικαιώθηκε και στο Εφετείο μετά το σοβαρό τροχαίο- Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Πέντε χρόνια μετά το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δικαιώθηκε από το Εφετείο.Πέντε χρόνια μετά το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δικαιώθηκε από το Εφετείο.Σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος, Γιώτα Κηπουρού στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου T-live στον Alpha, η δικαίωση ήρθε και σε δεύτερο βαθμό. Mε απόφαση, λοιπόν, του Εφετείου στις 19 Σεπτεμβρίου, αυξήθηκε το ποσό της αποζημίωσης […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δικαιώθηκε και στο Εφετείο μετά το σοβαρό τροχαίο – Η κατάσταση της υγείας του σήμερα

Πέντε χρόνια μετά το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης To άρθρο Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δικαιώθηκε και στο Εφετείο μετά το σοβαρό τροχαίο – Η κατάσταση της υγείας του σήμερα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Έκτορας Μποτρίνι για Μάρκο Σεφερλή: «Όταν είδα την πρώτη φορά να με σατιρίζει, δε γέλασα καθόλου»

Channing Tatum – Zoe Kravitz: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος του χωρισμού τους

Κατερίνα Ζαρίφη: «Τώρα είμαι 48…ξέρω ότι μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί και μόνη μου»

Δημήτρης Φιντιρίκος: Το βίντεο που δημοσίευσε με την Μελίνα Νικολαΐδη να τραγουδάει το «I love you»

Victoria Beckham: Αποκαλύπτει τις τρεις αγαπημένες της αποχρώσεις στα νύχια

Γιάννη Αϊβάζης για Μαρία Κορινθίου: «Ήταν δύσκολο να τη διεκδικήσω, με έκανε κι έφτυσα αίμα»