Ζωή Παπαδοπούλου: «Είμαι πάνω από 40 και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί φυσιολογικά»

12:54 - 21/09/2022

Η Ζωή Παπαδοπούλου θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα και την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. […] The post Ζωή Παπαδοπούλου: «Είμαι πάνω από 40 και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί φυσιολογικά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζωή Παπαδοπούλου: Είμαι πάνω από 40 και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί

Η Ζωή Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό Μας» και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για την εγκυμοσύνη της αλλά και τις δυσκολίες που πέρασε. Η γνωστή τραγουδίστρια, Ζωή Παπαδοπούλου, διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της μετά από πολλές προσπάθειες αλλά και δύο αναγκαστικές διακοπές κύησης. «Είμαι πολύ καλά! Η εγκυμοσύνη έχει πάει πολύ καλά, χωρίς ... Περισσότερα To άρθρο Ζωή Παπαδοπούλου: Είμαι πάνω από 40 και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ζωή Παπαδοπούλου: Είμαι πάνω από 40 και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί

Το θαύμα βιώνει η Ζωή Παπαδοπούλου όπως χαρακτηριστικά το περιέγραψε πριν λίγες μέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η τραγουδίστρια θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα και είναι τρισευτυχισμένη. Η Ζωή Παπαδοπούλου είχε κάνει αρκετές προσπάθειες στο παρελθόν για να αποκτήσει παιδί και το πρωί της Τετάρτης (21/09) μίλησε γι’ αυτό στο Πρωινό μας με την Φαίη Σκορδά. «Δεν είχα χάσει την ελπίδα μου, πίστευα ότι θα πάει καλά αυτό.  Κάποια στιγμή είπα αν είναι να έρθει, ας έρθει.  Εγώ αυτό που λέω είναι δώσε λίγο χρόνο και μην επηρεάζεσαι από το περιβάλλον που πολλές φορές μας πιέζει. Η ηλικία είναι υποκειμενικό πράγμα πια. Εγώ είμαι πάνω από 40 και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ζωή Παπαδοπούλου: «Είμαι πάνω από 40 και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί φυσιολογικά»

Για πρώτη φορά μητέρα θα γίνει η Ζωή Παπαδοπούλου και το ανακοίνωσε στο Πρωινό μας και την Φαίη Σκορδά.Για πρώτη φορά μητέρα θα γίνει η Ζωή Παπαδοπούλου και το ανακοίνωσε στο Πρωινό μας και την Φαίη Σκορδά.Η τραγουδίστρια είχε κάνει αρκετές προσπάθειες στο παρελθόν για να αποκτήσει παιδί. «Δεν είχα χάσει την ελπίδα μου, πίστευα ότι θα πάει καλά αυτό. Κάποια στιγμή είπα αν είναι να έρθει, ας έρθει. Εγώ αυτό που λέω […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ζωή Παπαδοπούλου: «Η ηλικία μου είναι πάνω από 40 και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί φυσιολογικά»

Η Ζωή Παπαδοπούλου βιώνει το πιο όμορφο θαύμα της ζωής της, καθώς διανύει τον όγδοο μήνα To άρθρο Ζωή Παπαδοπούλου: «Η ηλικία μου είναι πάνω από 40 και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί φυσιολογικά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ζωή Παπαδοπούλου: “Είμαι πάνω από 40 χρονών και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί”

Καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό μας" βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (21/9) η Ζωή Παπαδοπούλου, η οποία διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ζωή Παπαδοπούλου: “Είμαι πάνω από 40 και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί, φυσιολογικά” – Το μήνυμα στις γυναίκες

Μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της βιώνει η τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί, έπειτα  από δύο αναγκαστικές διακοπές κύησης στο παρελθόν. “Δεν είχα χάσει την ελπίδα μου, πάντοτε πίστευα ότι θα πάει καλά αυτό. Κάποια στιγμή είπα αν είναι να ‘ρθει, θε να ‘ρθει. Υπάρχουν και κάποιες ανώτερες δυνάμεις που […] The post Ζωή Παπαδοπούλου: “Είμαι πάνω από 40 και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί, φυσιολογικά” – Το μήνυμα στις γυναίκες appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Η Ζωή Παπαδοπούλου θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα και την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. πριν από μερικές ημέρες. Η τραγουδίστρια είχε κάνει αρκετές προσπάθειες στο παρελθόν για να αποκτήσει παιδί και το πρωί της Τετάρτης μίλησε γι’ αυτό στο Πρωινό μας με την Φαίη Σκορδά. «Δεν είχα χάσει την […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ζωή Παπαδοπούλου: "Είμαι πάνω από 40 και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί φυσιολογικά"

"Εγώ αυτό που λέω είναι δώσε λίγο χρόνο και μην επηρεάζεσαι από το περιβάλλον που πολλές φορές μας πιέζει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»