“Καλό Μεσημεράκι”: Η εμφάνιση του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση στην πρεμιέρα της εκπομπής

17:48 - 20/09/2022

Στο πλατό του βρέθηκαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, οι οποίοι πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκαν.

Διαβάστε Περισσότερα στο neolaia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καλό Μεσημεράκι: Ο Νίκος Μουτσινάς «πάντρεψε» τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση – Η εκκεντρική είσοδος του ζευγαριού

Ο Νίκος Μουτσινάς εμφανώς ανανεωμένος και σε νέα ώρα έκανε πρεμιέρα χθες Τρίτη (20/9) με το «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ. Με χορό και με… παραδοσιακά τραγούδια, ο παρουσιαστής υποδέχτηκε και φέτος το τηλεοπτικό κοινό μαζί με τη «Βάνια» και τους Alcatrash. Η εκπομπή επέστρεψε στους δέκτες μας με μια μέρα καθυστέρηση, καθώς η πρεμιέρα της Δευτέρας (19/09) αναβλήθηκε, λόγω της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ. Εξέλιξη που ο ίδιος ασφαλώς και τρόλαρε με τον μοναδικό του τρόπο. Ο Νίκος Μουτσινάς μπήκε στο πλατό ντυμένος τσέλιγκας, όπως στο τρέιλερ, ενώ είχε δίπλα του, τους συνεργάτες του. «Γεια σας παιδιά, καλό μεσημεράκι! Κορίτσια μου λείψατε! Παιδιά πως είστε; Εγώ είμαι πολύ καλά, υπάρχει πολύ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ neolaia.gr

Το neolaia.gr στο καινούργιο κλειστό του ΟΑΚΑ: Δείτε το εντυπωσιακό glassfloor (vid)

Δακτύλιος: Πότε επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας – Ποια οχήματα θα κυκλοφορούν ελεύθερα

Η UEFA τιμώρησε Λάτσιο και Ατλέτικο για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών τους

Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου

Ζαν Κοκτώ: «Η ζωή είναι μία οριζόντια πτώση»

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Χωριστές ζωές και σόλο εμφανίσεις επί τρεις εβδομάδες