Δημιούργησαν μάσκα προσώπου που μπορεί να ανιχνεύσει τον κορονοϊό και τη γρίπη!
14:30 - 20/09/2022
Επιστήμονες στην Κίνα έφτιαξαν μια μάσκα που μπορεί να ανιχνεύσει στον αέρα κοινούς αναπνευστικούς ιούς, όπως τον κορονοϊό (SARS-CoV-2) και της γρίπης (H5N1 και Η1Ν1).
The post Δημιούργησαν μάσκα προσώπου που μπορεί να ανιχνεύσει τον κορονοϊό και τη γρίπη! appeared first on Iatropedia.
Διαβάστε Περισσότερα στο iatropedia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κινέζοι δημιούργησαν μάσκα προσώπου που μπορεί να ανιχνεύσει κορωνοϊό και ιούς γρίπης
Επιστήμονες στην Κίνα έφτιαξαν μια μάσκα που μπορεί να ανιχνεύσει στον αέρα κοινούς αναπνευστικούς...
Διαβάστε το στο ZouglaΜάσκα προστασίας ανιχνεύει στο δεκάλεπτο τον κορονοϊό και τον ιό της γρίπης
Την άκρως ευαίσθητη μάσκα κατασκεύασαν ερευνητές στην ΚίναΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜάσκα προστασίας ανιχνεύει στο 10λεπτο τον κορονοϊό και τον ιό της γρίπης
Επιστήμονες δημιούργησαν υφασμάτινη μάσκα προστασίας που έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει κοινούς αναπνευστικούς ιούς, όπως ο κορονοϊός (SARS-CoV-2) και η γρίπη (H5N1 και Η1Ν1), εντός δεκαλέπτου.Επιστήμονες δημιούργησαν υφασμάτινη μάσκα προστασίας που έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει κοινούς αναπνευστικούς ιούς, όπως ο κορονοϊός (SARS-CoV-2) και η γρίπη (H5N1 και Η1Ν1), εντός δεκαλέπτου.Η άκρως ευαίσθητη μάσκα, που κατασκεύασαν ερευνητές στην Κίνα, θα προειδοποιεί μέσω κινητού τηλεφώνου τον χρήστη της για την ύπαρξη των μολυσματικών ιών τριγύρω. Αρκούν δέκα λεπτά συζήτησης με έναν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚίνα: Δημιουργήθηκε μάσκα προσώπου που μπορεί να ανιχνεύσει κορωνοϊό και ιούς γρίπης
Επιστήμονες στην Κίνα έφτιαξαν μια μάσκα που μπορεί να ανιχνεύσει στον αέρα κοινούς αναπνευστικούς ιούς, όπως τον κορωνοϊό (SARS-CoV-2) και της γρίπης (H5N1 και Η1Ν1).
Η άκρως ευαίσθητη μάσκα μπορεί να προειδοποιήσει, μέσω κινητού τηλεφώνου, αυτόν που την φοράει, ότι υπάρχει παθογόνος μικροοργανισμός τριγύρω. Αρκούν δέκα λεπτά συζήτησης με έναν μολυσμένο άνθρωπο για να κάνει η μάσκα την ανίχνευση του μικροβίου στα σταγονίδια του αέρα που αυτός εκπνέει.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον δρα Γιν Φανγκ του Πανεπιστημίου Τονγκτζί της Σαγκάης, έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό για νέα υλικά "Matter". Η μάσκα διαθέτει έναν μικρό ειδικό αισθητήρα με συνθετικό μόριο που "πιάνει" στον αέρα τις μο
Διαβάστε το στο grtimes.gr