Η «Στέλλα» και ο «Σωτήρης» θυμούνται ιστορίες από την σειρά «Είσαι το ταίρι μου»
13:04 - 20/09/2022
«Εάν δεν ήσουν εσύ δεν θα είχα πάρει αυτή την πορεία, ήμουν ταμένος ότι θα γίνω πολίτικος μηχανικός», εξομολογήθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης στην Βίκυ Σταυροπούλου.
Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Σταυροπούλου - Αλέξης Γεωργούλης: Θυμούνται άγνωστες ιστορίες από το «Είσαι το ταίρι μου»
Οι δύο ηθοποιοί μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό μερικές από τις στιγμές που έζησαν, όταν πρωταγωνιστούσαν στη δημοφιλή σειρά
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΒίκυ Σταυροπούλου - Αλέξης Γεωργούλης: Θυμούνται άγνωστες ιστορίες από τη σειρά «Είσαι το ταίρι μου»
Οι δύο ηθοποιοί έκαναν μια αναδρομή στο παρελθόν και θυμήθηκαν άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΒίκυ Σταυροπούλου – Αλέξης Γεωργούλης: Διηγούνται άγνωστες ιστορίες από το «Είσαι το ταίρι μου»
Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης θυμήθηκαν την εποχή που πρωταγωνιστούσαν στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Είσαι το ταίρι μου».Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης θυμήθηκαν την εποχή που πρωταγωνιστούσαν στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Είσαι το ταίρι μου».Οι δύο ηθοποιοί έκαναν μια αναδρομή στο παρελθόν και θυμήθηκαν άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια, ενώ δεν δίστασαν να αναβιώσουν την τελευταία σκηνή της σειράς στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Εάν δεν ήσουν εσύ, δεν θα είχα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒίκυ Σταυροπούλου και Αλέξης Γεωργούλης θυμούνται στιγμές από το «Είσαι το ταίρι μου»
Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης αναβίωσαν την τελευταία σκηνή της αγαπημένης σειράς «Είσαι το ταίρι μου» για χάρη […]
The post Βίκυ Σταυροπούλου και Αλέξης Γεωργούλης θυμούνται στιγμές από το «Είσαι το ταίρι μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr