Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η αντίδραση της για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ
12:08 - 20/09/2022
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και για την ομορφιά ενώ αναφέρθηκε και στο ριάλιτι…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αγαπούσα πολύ τη Βασίλισσα Ελισάβετ
«Ο κόσμος με κάνει να αισθάνομαι βασίλισσα», λέει η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη Μένια Κούκου έδωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία απάντησε και για τη Βασίλισσα Ελισάβετ που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. «Θα ήθελα να είμαι κριτής στο GNTM, νομίζω ότι θα ήμουν σωστή. Η ομορφιά δεν έχει ηλικία. ... Περισσότερα
To άρθρο Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αγαπούσα πολύ τη Βασίλισσα Ελισάβετ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΤο κόστος της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ
Η κηδεία της βασίλισσας έγινε δημοσία δαπάνη Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα σχετικά με το κόστος της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και με τους τηλεθεατές που παρακολούθησαν την κηδεία της ανά τον κόσμο. Η κηδεία της βασίλισσα Ελισάβετ ξεπέρασε τους 4,1 δισ. τηλεθεατές, ενώ την κηδεία της Νταϊάνα παρακολούθησαν 2,5 δισ. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤο κόστος της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ (VIDEO)
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα σχετικά με το κόστος της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και με τους τηλεθεατές που παρακολούθησαν την κηδεία της ανά τον κόσμο.
Η κηδεία της βασίλισσας ξεπέρασε τους 4,1 δισ. τηλεθεατές, ενώ την κηδεία της Νταϊάνα παρακολούθησαν 2,5 δισ. τηλεθεατές. Τον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν παρακολούθησαν 1,9 δισ. τηλεθεατές.
Το κόστος της κηδείας Ελισάβετ Β’ υπολογίζεται σε:
-10.280.000 ευρώ
-2.000 προσκεκλημένοι
-10.000 αστυνομικοί
Σημειώνεται ότι η κηδεία της βασίλισσας έγινε δημοσία δαπάνη.
Οι αλλαγές με τον θάνατο της βασίλισσας
Την ημέρα του θανάτου της μονάρχη κηρύχθηκε πένθος 12 ημερών. Για όσα έγιναν τις 11 ημέρες πριν την κ
Διαβάστε το στο grtimes.gr