Ραμόνα Βλαντή για Σοφία Χατζηπαντελή: «Έχω θέμα μαζί της, είναι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω»

10:46 - 20/09/2022

Όσα δήλωσε για τη νέα κριτή του GNTM - Δείτε βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ραμόνα Βλαντή για Σοφία Χατζηπαντελή: «Έχω θέμα μαζί της, είναι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω»

Καλεσμένη στο «Happy Day» ήταν το πρωί της Τρίτης η Ραμίνα Βλαντή προκειμένου να σχολιάσει την πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου του GNTM...

Διαβάστε το στο Zougla

Ραμόνα Βλαντή για Σοφία Χατζηπαντέλη: Δεν μπορείς να είσαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω

Τη χθεσινή πρεμιέρα του GNTM και τις υποψήφιες που βρέθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή σχολίασε στο Happy Day η Ραμόνα Βλαντή. «Mιλάγανε πολύ, είναι λίγο βαρετό. Η Βίκυ ανήκει εκεί, πρέπει να ρυθμίσει τον τόνο της φωνής της, τσιρίζει πολύ, δεν μπορεί να γίνει GNTM χωρίς αυτή. Πρέπει να δώσει χώρο στα κορίτσια όταν μιλάνε γιατί μιλάνε από πάνω τους» είπε για την Βίκυ Καγιά. Για την Σοφία Χατζηπαντέλη είπε: «Δεν κατάλαβα τίποτα από αυτά που είπε, φαντάσου και είμαι ξένη. Θα έπρεπε να την αφήσουν να μιλάει αγγλικά. Τι να κάνουμε, να μην καταλάβουμε τίποτα; Δεν είναι φυσική, δεν μπορείς να είσαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω». Για τις υποψήφιες η Ραμόνα Βλαντή είπε ότι ξεχώρισε την 79χρονη

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βλαντή για Χατζηπαντελή: "Έχω θέμα μαζί της, είναι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω"

Όσα δήλωσε για τη νέα κριτή του GNTM

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Εκπαιδευτήρια Δούκα: Επίσημο το deal με την Cognita του Ιδρύματος Jacobs

Εκλογές ΗΠΑ 2024 - Βραζιλία: Ο Λούλα συγχαίρει τον Τραμπ, ο Μπολσονάρου χαιρετίζει την «επική νίκη» του φίλου του

Σάκης Αρσενίου: Υποστήριξε ότι ο αδερφός του έχει αυτισμό από ιατρικό λάθος

Κίνα: Έκθεση που οργάνωσε το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Ελλάδας ταξίδεψε στη μακρινή χώρα

Δημήτρης Φιλιππίδης: Όσοι δεν είναι πια «ήρωες» για μένα σήμερα, θυμάμαι με γλύκα ότι κάποτε τους έβλεπα έτσι

Κριτική Ανρί στον Εμπαπέ: Δεν μπορεί να γίνει χειρότερος, οι συμπαίκτες του είναι εκνευρισμένοι μαζί του