Πέμη Ζούνη: Είχαν πέσει να μας φάνε για το φιλί στη σειρά

23:46 - 19/09/2022

“Με πλησιάζουν οι γυναίκες και μου λένε γεια στο στόμα σου, επιτέλους να μιλήσουμε για αυτό” δήλωσε η Πέμη Ζούνη. Η Πέμη Ζούνη βρέθηκε καλεσμένη στο “Ποιος είναι πρωινιάτικα“ και μίλησε μεταξύ άλλων για τη δριμεία κριτική που είχε δεχθεί η σειρά Κλείσε τα μάτια λόγω του γκέι φιλιού και πόσο έχει ανοίξει πλέον το ... Περισσότερα To άρθρο Πέμη Ζούνη: Είχαν πέσει να μας φάνε για το φιλί στη σειρά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέμη Ζούνη: Είχαν πέσει να μας φάνε για το γκέι φιλί – Με πλησιάζουν οι γυναίκες και μου λένε «γεια στο στόμα σου»

Η Πέμη Ζούνη βρέθηκε τη Δευτέρα (19/9) καλεσμένη στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με οικοδέσποινα τη Μπέττυ Μαγγίρα με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του Open, Έρωτας Φυγάς. Η καταξιωμένη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις αντιδράσεις που είχαν ξεσπάσει με τη σειρά, «Κλείσε τα Μάτια» και το γκέι φιλί που είχαν δώσει τηλεοπτικά ο Κώστας Κάππας με τον Περικλή Ασημακόπουλο, Το φιλί «σόκαρε» τότε το ΕΣΡ με αποτέλεσμα να επιβάλλει πρόστιμο στο σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. «Με πλησιάζουν οι γυναίκες και μου λένε “γεια στο στόμα σου, επιτέλους να μιλήσουμε για αυτό”. Είχε ωριμάσει και πρωτομπήκε το θέμα της διαφορετικότητας, της ομοφυλοφιλίας. Είχαν πέσει να μας φάνε για το φιλί, το

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Νυχτερινοί ισραηλινοί βομβαρδισμοί κατά θέσεων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο - Μπαράζ εκρήξεων στη Βηρυτό

Ο Αντρέας Ομπστ της Μπάγερν Μονάχου έκανε ρεκόρ τριπόντων στην ιστορία της Euroleague

Ο οίκος Fitch διατήρησε αμετάβλητο στο «BBB-» το αξιόχρεο της Ελλάδας, με σταθερό outlook

Συναγερμός για εξαφάνιση 12χρονου από δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στους Αμπελόκηπους

Νέο βίντεο Μητσοτάκη στο TikTok: «Κουράστηκες να προσπαθείς να κατεβάσεις φωτογραφίες του Πίνατ και να σου κολλάει το Ίντερνετ;»

Μπάγερν Μονάχου – Άουγκσμπουργκ 3-0: Ο Χάρι Κέιν με 3 γκολ έδωσε τη νίκη στους Βαυαρούς