Παπαδόπουλος: «Πρόκληση για εμένα η Εθνική Ελπίδων»

20:14 - 19/09/2022

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Εθνικής Ελπίδων έκανε ο Νίκος Παπαδόπουλος, αναφέροντας τι θέλει να αλλάξει στην ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παπαδόπουλος: «Διττός ο ρόλος των Ελπίδων»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελπίδων. Ο Μακεδόνας τεχνικός, που θεωρεί «πρόκληση» τη δουλειά σε μια Εθνική και θέτει αρχικό...

Διαβάστε το στο Zougla

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Εθνικής Ελπίδων έκανε ο Νίκος Παπαδόπουλος, αναφέροντας τι θέλει να αλλάξει στην ομάδα. The post Παπαδόπουλος: «Πρόκληση για εμένα η Εθνική Ελπίδων» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Παπαδόπουλος: “Νέα πρόκληση για έμενα η Εθνική Ελπίδων”

Ο νέος τεχνικός της Εθνικής ομάδας Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος, με δικές του δηλώσεις θέλησε να εκφράσει τη χαρά και τη τιμή που είναι για εκείνον να βρίσκεται στο τιμόνι αυτής της ομάδας. Η Εθνική Ελπίδων πέρασε σε νέα εποχή. Ο Νίκος Παπαδόπουλος ανέλαβε τα ηνία της ομάδας και έπιασε δουλειά για να είναι έτοιμη ενόψει των επίσημων αγώνων. Ο […] The post Παπαδόπουλος: “Νέα πρόκληση για έμενα η Εθνική Ελπίδων” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Παπαδόπουλος: «Πρόκληση για μένα η νέα προοπτική στην Εθνική Ελπίδων»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελπίδων και τους στόχους του ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Παπαδόπουλος: «Πρόκληση για εμένα η Εθνική Ελπίδων» 19/09/2022 Η Εθνική Ελπίδων πέρασε σε νέα εποχή. Ο Νίκος Παπαδόπουλος ανέλαβε τα ηνία της ομάδας και έπιασε δουλειά για να είναι έτοιμη ενόψει των επίσημων αγώνων. Ο ίδιος, παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της χώρας μας, τονίζοντας τις αλλαγές που θέλει να κάνει αλλά και το ότι προέχει να φανεί σε τι επίπεδο είναι οι παίκτες για να μπουν οι στόχοι. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελπίδων. Ο Μακεδόνας τεχνικός θεωρεί "πρόκληση" τη δουλειά σε μια Εθνική Ομάδα και θέτει ως αρχικό στόχο τη γνωριμία των μελών της ομάδας μεταξύ τους. Ακ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Ηλιόπουλος: «Δυο παιδάκια σήκωσαν τη φανέλα και είχαν το θράσος να τα χτυπήσουν, θα μπορούσαμε να είχαμε θύματα!»

Basketaki: Πράματα και... θαύματα στο Novibet TOP 10! (vid)

Της έκαναν έξωση και φεύγοντας ξήλωσε τον κήπο που είχε φτιάξει: Έξαλλος ο ιδιοκτήτης (vid)

Τζοβάρας: «Εντονο συναίσθημα για εμένα όταν επιστρέφω στην Τούμπα, δεν ξεχνάω από που ξεκίνησα»

Ουζουνίδης: «Δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι»

Άρης: Με φορείο αποχώρησε ο Φαμπιάνο!