Συγκινημένος ο Γιούνκερ στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής: «Είμαι περήφανος που υπηρέτησα την Ευρώπη»
16:21 - 18/10/2019
Οι ηγέτες της ΕΕ τίμησαν τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ που έχει παρευρεθεί σε 147 Συνόδους Κορυφής – Χαρακτήρισε «ιστορικό λάθος» την άρνηση της ΕΕ για το άνοιγμα ενταξιακών διαπραγματεύσεων με Τίρανα και Σκόπια
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινημένος ο Γιούνκερ στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες
Οι ηγέτες της ΕΕ τίμησαν τον πρόεδρο τςη Κομισόν με αναμνηστικές φωτογραφίες ενώ ο ίδιος δήλωσε συγκινημένος: «Θα είμαι πάντα περήφανος, μέχρι το τέλος της ζωής μου, που υπηρέτησα την Ευρώπη».
Διαβάστε το στο kathimerini.grΒούρκωσε ο Γιούνκερ - "Είμαι περήφανος που υπηρέτησα την Ευρώπη"
Σε κλίμα συγκίνησης και με τρεμάμενη φωνή ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, παραχώρησε την τελευταία συνέντευξη Τύπου, με την ιδιότητα του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες
“Για την υπόλοιπη ζωή μου, θα είμαι περήφανος που είχα την τιμή να υπηρετήσω την Ευρώπη”, είπε ο Γιούνκερ και πρόσθεσε ότι είναι μεν ανακουφισμένος, αλλά όχι χαρούμενος που αποχωρεί.
Οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στην αίθουσα έσπευσαν να χειροκροτήσουν θερμά τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, όταν τελείωσε τις δηλώσεις του με σπασμένη φωνή.
Διαβάστε το στο thestival.grΒούρκωσε ο Γιούνκερ στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής: Περήφανος που υπηρέτησα την Ευρώπη
Συναισθηματική φόρτιση είχε η σημερινή ημέρα για τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, καθώς, εκτός απροόπτου, ήταν […]
The post Βούρκωσε ο Γιούνκερ στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής: Περήφανος που υπηρέτησα την Ευρώπη appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΤα δάκρυα του Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου - «Είμαι περήφανος που υπηρέτησα την Ευρώπη»
Την τελευταία τους συνέντευξη Τύπου πριν την λήξη της θητείας τους έδωσαν το απόγευμα της Παρασκευής στις Βρυξέλλες οι πρόεδροι της Κομισιόν και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου...
The post Τα δάκρυα του Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου - «Είμαι περήφανος που υπηρέτησα την Ευρώπη» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΒουρκωμένος ο Γιούνκερ στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής: «Είμαι περήφανος που υπηρέτησα την Ευρώπη»
Συναισθηματική φόρτιση είχε η σημερινή ημέρα για τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, καθώς, εκτός απροόπτου, ήταν η τελευταία Σύνοδος Κορυφής, στην οποία έδωσε μετείχε. «Θα είμαι πάντα περήφανος, μέχρι το τέλος της ζωής μου, που υπηρέτησα την Ευρώπη» δήλωσε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, μετά από 147 Συνόδους Κορυφής. Μάλιστα ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που βρισκόταν παρόντες. «Κάποιοι από εσάς […]
The post Βουρκωμένος ο Γιούνκερ στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής: «Είμαι περήφανος που υπηρέτησα την Ευρώπη» appeared first on Newsone.gr.
Διαβάστε το στο newsone.grΤο δάκρυ του Γιούνκερ στην τελευταία Σύνοδο: Είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα την Ευρώπη
Η Σύνοδος Κορυφής που μόλις τελείωσε θα είναι τελευταία για τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ. Οι δυο άνδρες έδωσαν από κοινού συνέντευξη Τύπου στην οποία ξεχώρισε η επικύρωση της συμφωνίας για το Brexit Στη συνέχεια έκαναν έναν μικρό απολογισμό της πορείας τους. Οι δύο πολιτικοί της […]
The post Το δάκρυ του Γιούνκερ στην τελευταία Σύνοδο: Είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα την Ευρώπη appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΣυγκινημένος ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ: «Θα είμαι πάντα περήφανος που υπηρέτησα την Ευρώπη» (φωτο)
Η Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες, η οποία και κατέληξε στη συμφωνία για το Brexit, υπήρξε η τελευταία για τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ.
Σε κοινή του συνέντευξη Τύπου για τα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής, από την οποία ξεχώρισε η επικύρωση της συμφωνίας για το Brexit, οι δύο άνδρες έκαναν και έναν μικρό απολογισμό της πορείας τους. Οι δύο πολιτικοί της Ένωσης αναμένεται να αποχωρήσουν από τα πόστα τους στα τέλη Οκτωβρίου.
Ζαν Κλοντ Γιούνκερ: Κανείς δεν έχει παραστεί σε τόσες Συνόδους
Για τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ η χθεσινή υπήρξε η 118η Σύνοδος Κορυφής στην οποία και συμμετείχε ως πρόεδρος της Κομισιόν. Όπως είπε χαρακτηριστικά
Διαβάστε το στο pronews.grΛύγισε ο Γιούνκερ: Είμαι περήφανος που υπηρέτησα την Ευρώπη
Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στην τελευταία συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με την ιδιότητα του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες. “Για την υπόλοιπη ζωή μου, θα είμαι περήφανος που είχα την τιμή να υπηρετήσω την Ευρώπη”, είπε ο Γιούνκερ και […]
Διαβάστε το στο topnews.gr