Ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα στη δίκη για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή: «Δεν γουστάρω να είμαι δίπλα τους, να βρουν ποιοι τους πλήρωσαν»
18:40 - 19/09/2022
Με την κατάθεση της συζύγου του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του το 2018, άνοιξε η αυλαία της δίκης σε δεύτερο βαθμό των δυο αδελφών, βουλγαρικής καταγωγής, που έχουν καταδικαστεί για τη δολοφονία. Η χήρα του θύματος, γνωστό μοντέλο, Βικτώρια Καρύδα φανερά φορτισμένη ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα και απευθυνόμενη στην πρόεδρο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου διαμαρτυρήθηκε γιατί βρισκόταν κοντά στους δυο κατηγορούμενους. «Γιατί πρέπει να πάω δίπλα τους; Δε γουστάρω να είμαι δίπλα τους…» είπε ενώ στη συνέχεια στο πρόσωπο του πρώτου κατηγορούμενου αναγνώρισε με βεβαιότητα τον άνθρωπο που πυροβόλησε και σκότωσε τον σύζυγο της. «Είμαι άνθρωπος τη
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Με λυγμούς κατέθεσε η Βικτώρια Καρύδα στη δίκη για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή - «Να βρούνε ποιοι τους πλήρωσαν!»
Αναβιώνει στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο η υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στη Βούλα το 2018. Στο εδώλιο των κατηγορουμένων κάθονται δύο αδέλφια βουλγαρικής καταγωγής, τα οποία από την πρώτη στιγμή της σύλληψης τους και μέχρι σήμερα, αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται. Πρόκειται για έναν 34χρονο, ... Περισσότερα
To άρθρο Με λυγμούς κατέθεσε η Βικτώρια Καρύδα στη δίκη για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή - «Να βρούνε ποιοι τους πλήρωσαν!» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΔολοφονία Μακρή: Άγριο ξέσπασμα της Βικτώριας Καρύδα στη δίκη – «Δεν γουστάρω να είμαι δίπλα τους, να βρουν ποιοι τους πλήρωσαν»
Δολοφονία Μακρή: Με την κατάθεση της συζύγου του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του το 2018, άνοιξε η αυλαία της δίκης σε δεύτερο βαθμό των δυο αδελφών, βουλγαρικής καταγωγής, που έχουν καταδικαστεί για τη δολοφονία. Η χήρα του θύματος, γνωστό μοντέλο, Βικτώρια Καρύδα φανερά φορτισμένη ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα και απευθυνόμενη […]
Το άρθρο Δολοφονία Μακρή: Άγριο ξέσπασμα της Βικτώριας Καρύδα στη δίκη – «Δεν γουστάρω να είμαι δίπλα τους, να βρουν ποιοι τους πλήρωσαν» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr