Στ. Πιτσιόρλας: Κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γ. Ρουμπάτη

15:56 - 19/09/2022

Μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη κατέθεσε ο Στέργιος Πιτσιόρλας, πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ. Ειδικότερα, σε γραπτή του δήλωση αναφέρει: «Σήμερα το πρωί, όπως είχα προαναγγείλει, δια του εκπροσώπου μου καθηγητή κ. Χρήστου Μυλωνόπουλου κατέθεσα μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ κ. Ρουμπάτη για όσα είπε και έπραξε εναντίον μου».

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Στέργιος Πιτσιόρλας κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη

Είχε εμφανιστεί εξοργισμένος μετά τη «βόμβα» του Γ. Ρουμπάτη στην Εξεταστική ότι παρακολουθείτο από την ΕΥΠ

Διαβάστε το στο in.gr

Mήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη κατέθεσε ο Στέργιος Πιτσιόρλας

Ο κ. Πιτσιόρλας είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή του να προσφύγει στη δικαιοσύνη, μετά τα όσα έγιναν γνωστά από την…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη κατέθεσε ο Στέργιος Πιτσιόρλας

Μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη κατέθεσε ο Στέργιος Πιτσιόρλας, πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ. Ειδικότερα, σε γραπτή του δήλωση την οποία μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Στέργιος Πιτσιόρλας αναφέρει: «Σήμερα το πρωί, όπως είχα προαναγγείλει, δια του εκπροσώπου μου καθηγητή κ. Χρήστου Μυλωνόπουλου κατέθεσα μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ κ. Ρουμπάτη για όσα είπε και έπραξε εναντίον μου». Ο Γιάννης Ρουμπάτης καταθέτοντας στην Εξεταστική Επιτροπή που ερευνά την υπόθεση των υποκλοπών προέβη στην παραδοχή ότι παρακολουθούνταν πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Ο πάλαι ποτέ διοικητής της ΕΥΠ την περίοδο διακυβ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Στέργιος Πιτσιόρλας: Κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη

Μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη κατέθεσε ο Στέργιος Πιτσιόρλας, πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ. Ειδικότερα, σε γραπτή του δήλωση αναφέρει: «Σήμερα το πρωί, όπως είχα προαναγγείλει, δια του εκπροσώπου μου καθηγητή κ. Χρήστου Μυλωνόπουλου κατέθεσα μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ κ. Ρουμπάτη για όσα είπε και έπραξε εναντίον μου». Ο […] Το άρθρο Στέργιος Πιτσιόρλας: Κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πιτσιόρλας: Κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη

Μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη κατέθεσε ο Στέργιος Πιτσιόρλας, πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης.Μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη κατέθεσε ο Στέργιος Πιτσιόρλας, πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης.«Σήμερα το πρωί, όπως είχα προαναγγείλει, δια του εκπροσώπου μου καθηγητή κ. Χρήστου Μυλωνόπουλου κατέθεσα μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ κ. Ρουμπάτη για όσα είπε και έπραξε εναντίον μου», αναφέρει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη κατέθεσε ο Στέργιος Πιτσιόρλας

Μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη κατέθεσε ο Στέργιος Πιτσιόρλας, πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ. Ειδικότερα, σε γραπτή του δήλωση αναφέρει: «Σήμερα το πρωί, όπως είχα προαναγγείλει, δια του εκπροσώπου μου καθηγητή κ. Χρήστου Μυλωνόπουλου κατέθεσα μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ κ. Ρουμπάτη για όσα είπε και έπραξε εναντίον μου». Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ https://hellasjournal.com/2022/09/big-business-i-paranomi-diakinisi-metanaston-katangelli-o-mitarakis-tha-prostatevoume-ta-sinora-mas/  

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Πιτσιόρλας: Κατέθεσε τη μήνυση κατά του Γιάννη Ρουμπάτη - "Για όσα είπε και έπραξε εναντίον μου"

Μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη κατέθεσε ο Στέργιος Πιτσιόρλας, πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μήνυση Πιτσιόρλα κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη

Ο επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να ανέφερε στην κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ότι ο πρώην αν. υπουργός και πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ είχε πράγματι τεθεί υπό παρακολούθηση The post Μήνυση Πιτσιόρλα κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Ο Στέργιος Πιτσιόρλας κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη

Μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη, κατέθεσε ο Στέργιος Πιτσιόρλας, πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ. Ειδικότερα, σε γραπτή του δήλωση αναφέρει: «Σήμερα το πρωί, όπως είχα προαναγγείλει, δια του εκπροσώπου μου καθηγητή κ. Χρήστου Μυλωνόπουλου κατέθεσα μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ κ. Ρουμπάτη για όσα είπε και έπραξε εναντίον μου». Υπενθυμίζεται πως την […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Mήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη κατέθεσε ο Στέργιος Πιτσιόρλας

Μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη κατέθεσε ο Στέργιος Πιτσιόρλας, πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ. Ειδικότερα, σε γραπτή του δήλωση αναφέρει: «Σήμερα το πρωί, όπως είχα προαναγγείλει, δια του εκπροσώπου μου καθηγητή κ.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη κατέθεσε ο Σ. Πιτσιόρλας

Μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη κατέθεσε ο Σ. Πιτσιόρλαςvdounis Mon, 19/09/2022 - 16:34

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη κατέθεσε ο Στέργιος Πιτσιόρλας, πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ. Ειδικότερα, σε γραπτή του δήλωση αναφέρει: «Σήμερα το πρωί, όπως είχα προαναγγείλει, δια του εκπροσώπου μου καθηγητή κ. Χρήστου Μυλωνόπουλου κατέθεσα μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ κ. Ρουμπάτη για όσα είπε και έπραξε εναντίον μου». ΠΗΓΗ: Το άρθρο Μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη κατέθεσε ο Στέργιος Πιτσιόρλας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Στέργιος Πιτσιόρλας: Κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη

Για την παρακολούθηση του όταν ήταν πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ

Διαβάστε το στο news.gr

Μήνυση Πιτσιόρλα κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη

Μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη κατέθεσε ο Στέργιος Πιτσιόρλας, πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ. Ειδικότερα, σε γραπτή του δήλωση αναφέρει: «Σήμερα το πρωί, όπως είχα προαναγγείλει, δια του εκπροσώπου μου καθηγητή κ. Χρήστου Μυλωνόπουλου κατέθεσα μήνυση κατά [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Στ. Πιτσιόρλας: Κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη

Μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη κατέθεσε ο Στέργιος Πιτσιόρλας, πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ. Ειδικότερα, σε γραπτή του δήλωση αναφέρει: «Σήμερα το πρωί, όπως είχα προαναγγείλει, δια του εκπροσώπου μου καθηγητή κ. Χρήστου Μυλωνόπουλου κατέθεσα μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ κ. Ρουμπάτη για όσα είπε και έπραξε εναντίον μου». Ο κ. Πιτσιόρλας στη δήλωσή του προ ημερών είχε πει: «Μετά την κατάρρευση των ψευδών δικαιολογιών για την δήθεν έμμεση παρακολούθησή μου την περίοδο που διετέλεσα Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ σήμερα ο κύριος Ρουμπάτης -σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στα ΜΜΕ-παραδέχτηκε για πρώτη φορά ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής την άμεση παρακολούθηση μου και

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Ν. Κεραμέως: Πλέον έχουμε καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας

Ο Τραμπ περιγράφει ως «ευγενική» τη συνάντηση με Μπάιντεν – Τι συζήτησαν για Μέση Ανατολή

Κ. Τσουκαλάς στη «Ν»: Η ΝΔ αντιλαμβάνεται πλέον ποιος είναι ο αντίπαλός της – Δεν επαναπαυόμαστε από τις δημοσκοπήσεις

Ματ Γκέιτς: Από το «κόσκινο» της γερουσίας, οι κατηγορίες για μαστροπεία κατά του υπουργού Δικαιοσύνης του Τραμπ

Διευκρινίσεις της Mitsis Hotels για το ακίνητο στη Θεσσαλονίκη

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές για νέο πρόεδρο