Δώρα Χρυσικού για Κιμούλη: «Μας ζητάει υπέρογκα ποσά με την αγωγή»

11:40 - 19/09/2022

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ήταν σήμερα η Δώρα Χρυσικού, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και […] The post Δώρα Χρυσικού για Κιμούλη: «Μας ζητάει υπέρογκα ποσά με την αγωγή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δώρα Χρυσικού για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη: «Μας ζητάει υπέρογκα ποσά»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ήταν η Δώρα Χρυσικού, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην αγωγή που έχει δεχτεί από τον Γιώργο Κιμούλη. «Έχουμε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δώρα Χρυσικού: «Ο Κιμούλης μας ζητάει υπέρογκα ποσά με την αγωγή»

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ήταν σήμερα η Δώρα Χρυσικού, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Δώρα Χρυσικού: «Ο Γιώργος Κιμούλης μας ζητάει υπέρογκα ποσά με την αγωγή»

Η Δώρα Χρυσικού το πρωί της Δευτέρας 19/9 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Η γνωστή To άρθρο Δώρα Χρυσικού: «Ο Γιώργος Κιμούλης μας ζητάει υπέρογκα ποσά με την αγωγή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Δώρα Χρυσικού: «Ο Γιώργος Κιμούλης ζητά υπέρογκα ποσά – Η αγωγή έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης»

Η Δώρα Χρυσικού για τον Γιώργο Κιμούλη και τον ρόλο της στη δεύτερη σεζόν της σειράς «Η Γης της Ελιάς».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Χρυσικού για Κιμούλη: "Μας ζητάει υπέρογκα ποσά με την αγωγή"

"Από τη δική μου την πλευρά δεν υπάρχει πρόθεση για εξωδικαστικό συμβιβασμό"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»