"Αντίο γοργόνα μας": Με αυτό το βίντεο η Finos Film αποχαιρετά τη Μάρθα Καραγιάννη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Αντίο γοργόνα μας»: Το συγκινητικό βίντεο της Finos Film για τη Μάρθα Καραγιάννη
Η Μάρθα Καραγιάννη δεν είναι πια μαζί μας. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η ηθοποιός έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.
Διαβάστε το στο lykavitos.gr«Θα σε κρατήσω μέσα μου για πάντα»: Η Ελένη Ράντου αποχαιρετά την Μάρθα Καραγιάννη
«Θα σε κρατήσω μέσα μου για πάντα»: Η Ελένη Ράντου αποχαιρετά την Μάρθα Καραγιάννη Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά την είδηση για την απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Τους τελευταίους μήνες η Μάρθα Καραγιάννη έκανε ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις, ενώ δίπλα της μέχρι το τέλος ήταν η […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr«Αντίο γλυκιά μου» – Το συγκινητικό αντίο της Ζωζώς Σαπουντζάκη στη Μάρθα Καραγιάννη
«Αντίο γλυκιά μου» – Το συγκινητικό αντίο της Ζωζώς Σαπουντζάκη στη Μάρθα Καραγιάννη Η γνωστή ηθοποιός θέλησε να αποχαιρετήσει την εκλιπούσα με μια φωτογραφία από τα παλιά Με μια φωτογραφία από τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, η Ζωζω Σαπουντζάκη αποχαιρετά τη Μάρθα Καραγιάννη. Τα λόγια της συγκινούν: «Η πρώτη μας ταινία… Η πρώτη μας […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΤο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αποχαιρετά την Μάρθα Καραγιάννη
«Η Μάρθα Καραγιάννη ουδέποτε νοιάστηκε σοβαρά να γίνει είδωλο της οθόνης. Ήταν η ωραία που δεν πλασαρίστηκε ποτέ ως τέτοια. Επέβαλε την παρουσία της με το ταπεραμέντο της και την εκρηκτική της ζωντάνια, αλλά και με την αθωότητα μιας αυθάδικης ομορφιάς, που ήταν οικεία και προσιτή» αναφέρει το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (ΕΚΚ) αποχαιρετώντας την Μάρθα Καραγιάννη.
«Η Μάρθα Καραγιάννη υπήρξε μια από τις μεγάλες κυρίες του ελληνικού κινηματογράφου στα χρόνια της εμπορικής ακμής του, όταν σπουδαίοι ηθοποιοί, κατά τεκμήριο σημαντικοί κωμικοί του θεάτρου, μετέφεραν στην οθόνη αναγνωρίσιμους στο ευρύ κοινό χαρακτήρες.
Η Μάρθα Καραγιάννη, έχοντας ήδη ξεκινήσει την καλλιτεχνική της πορεία στο χορό, εξ
Διαβάστε το στο grtimes.grΟ Ιάσονας Τριανταφυλλίδης αποχαιρετά την Μάρθα Καραγιάννη
Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης αποχαιρετά τη λαμπερή Μάρθα Καραγιάννη που έφυγε χθες από τη ζωή.
The post Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης αποχαιρετά την Μάρθα Καραγιάννη appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com