Ταραντίνο: Αυτός είναι ο αγαπημένος μου νέος ηθοποιός του Χόλυγουντ

11:03 - 18/01/2020

ΚΟΣΜΟΣ  Αμερικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Κουέντιν Ταραντίνο αποκάλυψε ποιος είναι ο αγαπημένος του νέος ηθοποιός που εργάζεται σήμερα στο Χόλυγουντ. Ο Κουέντιν Ταραντίνο στη διάρκεια συνέντευξης στην podcast εκπομπή The Rewatchables μίλησε με θετικά σχόλια για την ταινία του 2010 “Unstoppable” και για την ερμηνεία ενός από τους πρωταγωνιστές. “Νομίζω ότι ένα από τα συναρπαστικά στοιχεία της ταινίας είναι ο Κρις Πάιν, είμαι μεγάλος θαυμαστής του” ανέφερε ο σκηνοθέτης. Στο θρίλερ δράσης σε σκηνοθεσία Τόνι Σκοτ ο Κρις Πάιν συμπρωταγωνιστεί με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον. “Για μένα από τους ηθοποιούς της ηλικίας του, από την ομάδα, τη γενιά αυτή, είναι ο αγαπημένος” πρόσθεσε ο Κουέντιν Ταραντίνο.

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αυτός είναι ο αγαπημένος ηθοποιός του Tarantino!

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Quentin Tarantino αποκάλυψε ποιος είναι ο αγαπημένος του νέος ηθοποιός που εργάζεται σήμερα στο Hollywood. The post Αυτός είναι ο αγαπημένος ηθοποιός του Tarantino! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)