Μαίρη Χρονοπούλου: Το συγκινητικό “αντίο” στην Μάρθα Καραγιάννη – “Έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε”
18:14 - 18/09/2022
Συντετριμμένη από τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, είναι η Μαίρη Χρονοπούλου., η οποία μίλησε στον Γιάννη Αρμουτίδη. “Δεν ήταν κολλητή μου, αλλά είχαμε αδελφικές σχέσεις. Ήταν από τις ελαχιστότατες συναδέλφους που με επισκεπτόταν στο νοσοκομείο, τόσα χρόνια που ήμουν άρρωστη. Αυτή και η Μπεάτα Ασημακοπούλου. Δεν ήταν καμία τους κολλητή μου. Με την Μπεάτα μάλιστα […]
The post Μαίρη Χρονοπούλου: Το συγκινητικό “αντίο” στην Μάρθα Καραγιάννη – “Έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε” appeared first on InStyle.
Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαίρη Χρονοπούλου: Σοκαρισμένη από τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη – «Αισθάνομαι ότι ακολουθώ»
Σοκαρισμένη είναι η Μαίρη Χρονοπούλου με τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη.
Η αγαπημένη ηθοποιός μετά το άκουσμα της δυσάρεστης είδησης θέλησε να την...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαίρη Χρονοπούλου: «Κραυγή» μετά τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη – «Αισθάνομαι εγκαταλελειμμένη»
Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε σε τηλεφωνική επικοινωνία στο «Καλημέρα Ελλάδα», μετά τον θάνατο της αγαπημένης της
To άρθρο Μαίρη Χρονοπούλου: «Κραυγή» μετά τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη – «Αισθάνομαι εγκαταλελειμμένη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr