Μαίρη Χρονοπούλου: Το συγκινητικό “αντίο” στην Μάρθα Καραγιάννη – “Έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε”

18:14 - 18/09/2022

Συντετριμμένη από τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, είναι η Μαίρη Χρονοπούλου., η οποία μίλησε στον Γιάννη Αρμουτίδη. “Δεν ήταν κολλητή μου, αλλά είχαμε αδελφικές σχέσεις. Ήταν από τις ελαχιστότατες συναδέλφους που με επισκεπτόταν στο νοσοκομείο, τόσα χρόνια που ήμουν άρρωστη. Αυτή και η Μπεάτα Ασημακοπούλου. Δεν ήταν καμία τους κολλητή μου. Με την Μπεάτα μάλιστα […] The post Μαίρη Χρονοπούλου: Το συγκινητικό “αντίο” στην Μάρθα Καραγιάννη – “Έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε” appeared first on InStyle.

Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαίρη Χρονοπούλου: Σοκαρισμένη από τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη – «Αισθάνομαι ότι ακολουθώ»

Σοκαρισμένη είναι η Μαίρη Χρονοπούλου με τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη. Η αγαπημένη ηθοποιός μετά το άκουσμα της δυσάρεστης είδησης θέλησε να την...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: «Κραυγή» μετά τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη – «Αισθάνομαι εγκαταλελειμμένη»

Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε σε τηλεφωνική επικοινωνία στο «Καλημέρα Ελλάδα», μετά τον θάνατο της αγαπημένης της To άρθρο Μαίρη Χρονοπούλου: «Κραυγή» μετά τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη – «Αισθάνομαι εγκαταλελειμμένη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ instyle.gr

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στο “Grand Hotel” – Την αναγνωρίζετε;

Κακοσμία στόματος: Οι τροφές για δροσερή αναπνοή όλη μέρα

Έλενα Ασημακοπούλου: Το «κόλπο» της για να χάσει κιλά

Clint Eastwood: Παππούς στα 94 του – Το μωρό που τον έχει ξετρελάνει

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, είμαι συντετριμμένος» – Η δημόσια συγγνώμη

Τζακ ο Αντεροβγάλτης: Το DNA αποκαλύπτει τον κατά συρροή δολοφόνο ύστερα από 136 χρόνια