“Πάγωσε” η Ειρήνη Κολιδά με τη φάρσα του Σάββα Πούμπουρα – «Θα σε γαμ…»

09:45 - 18/01/2020

Ο Σάββας Πούμπουρας επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και αναστατώνει με τις φάρσες του ανυποψίαστους φίλους και γνωστούς, με την Ειρήνη Κολιδά […] The post “Πάγωσε” η Ειρήνη Κολιδά με τη φάρσα του Σάββα Πούμπουρα – «Θα σε γαμ…» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ειρήνη Κολλιδά για την φάρσα του Σάββα Πούμπουρα: Σκέφτηκα πως δεν θα ξαναδώ ποτέ τον γιο μου

H personal trainer αποκάλυψε πώς έπαθε κρίση πανικού

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Το ξέσπασμα της Ειρήνης Κολιδά με τη φάρσα του Σαββα Πούμπουρα: «Θα φωνάξω την αστυνομία»

Η Ειρήνη Κολιδά ήταν ένα από τα «θύματα» του Σάββα Πούμπουρα στο χθεσινό επεισόδιο του Best Friend’s Fear. Ο Γιώργος Ποπόρης φίλος και συνεργάτης...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Ειρήνη Κολλιδά για τη φάρσα του Πούμπουρα: «Δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ» (vid)

Η Ειρήνη Κολλιδά μίλησε το πρωί του Σαββάτου στο “Έλα χαμογέλα” για την φάρσα που δέχθηκε από τον Σάββα Πούμπουρα . The post Η Ειρήνη Κολλιδά για τη φάρσα του Πούμπουρα: «Δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πάγωσε η Ειρήνη Κολιδά με την φάρσα Πούμπουρα: “Θα σε γ@μήσω…”Εκτός εαυτού [video]

Τι φάρσα έκανε ο Σάββας Πούμπουρας στην Ειρήνη Κολιδά; Ο Σάββας Πούμπουρας επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και αναστατώνει με τις φάρσες του ανυποψίαστους φίλους και γνωστούς, με την Ειρήνη Κολιδά να πέφτει και αυτή “θύμα” του στο Best Friend’s Fear. Ο Γιώργος Ποπόρης φίλος και συνεργάτης της Ειρήνης Κολιδά, την έπεισε να πάει να κάνει μια […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Πάγωσε η Ειρήνη Κολιδά με την φάρσα Πούμπουρα: “Θα σε γ@μήσω…”Εκτός εαυτού [video].

Διαβάστε το στο fimes.gr

Το σοκ της Ειρήνης Κολλιδά με τη φάρσα του Σάββα Πούμπουρα [ΒΙΝΤΕΟ]

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Ειρήνη Κολλιδά μετά την φάρσα που της έκανε ο Σάββας Πούμπουρας. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για τη φάρσα στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και είπε πως ακόμη και σήμερα δεν ξέρει αν θα ξεπεράσει το σοκ που υπέστη. “Βλέποντας για ακόμα μια φορά το βίντεο, θέλω να πω πως […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

“Πάγωσε” η Ειρήνη Κολιδά! «Θα σε γαμ…»

Ο Σάββας Πούμπουρας επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και αναστατώνει με τις φάρσες του ανυποψίαστους φίλους και γνωστούς, με την Ειρήνη Κολιδά να πέφτει και αυτή “θύμα” του στο Best Friend’s Fear. Ο Γιώργος Ποπόρης φίλος και συνεργάτης της Ειρήνης Κολιδά, την έπεισε να πάει να κάνει μια απλή καρδιολογική εξέταση σε ιατρικό κέντρο. Εκεί η ίδια […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Το σοκ της Ειρήνης Κολλιδά με τη φάρσα του Σάββα Πούμπουρα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Ειρήνη Κολλιδά μετά την φάρσα που της έκανε ο Σάββας Πούμπουρας. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για τη φάρσα στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και είπε πως ακόμη και σήμερα δεν ξέρει αν θα ξεπεράσει το σοκ που υπέστη.   “Βλέποντας για ακόμα μια φορά το βίντεο, θέλω να πω πως μου έχει […]

Διαβάστε το στο glocal.gr

Ειρήνη Κολιδά: Εξοργίστηκε με την φάρσα του Πούμπουρα

Η Ειρήνη Κολιδά μίλησε στο «Έλα Χαμογέλα» για τη φάρσα που δέχτηκε από τον Σάββα Πούμπουρα.Η personal trainer εκμυστηρεύτηκε στην παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου πως ακόμα και σήμερα δεν ξέρει αν θα ξεπεράσει το σοκ που υπέστη στο «Best Friend’s Fear». «Βλέποντας για ακόμα μια φορά το βίντεο, θέλω να πω πως μου έχει σηκωθεί η τρίχα και παθαίνω ταχυπαλμία» ομολόγησε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Κολιδά. «Όσο κι αν το βλέπετε σαν φάρσα, σαν αστείο σε εισαγωγικά, για μένα δεν ήταν ιδιαίτερα αστείο και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ». Τι σκεφτόταν όμως η πρώην Survivor κατά τη διάρκεια της φάρσας από τον Σάββα Πούμπουρα; «Λόγω του ενστίκτου της μάνας, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως δεν θα ξαναδώ ποτέ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Ειρήνη Κολιδά σε Σάββα Πούμπουρα: «Θα σε γαμ…» (video)

Τα... είδε όλα με τη φάρσα που της έκανε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»