Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στικούδη: «Προτιμώ να κλείνω τις δουλειές μου από το τηλέφωνο και όχι από το Instagram»

10:34 - 17/09/2022

Στο ίδιο event βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 16/9 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα To άρθρο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στικούδη: «Προτιμώ να κλείνω τις δουλειές μου από το τηλέφωνο και όχι από το Instagram» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναγιώταρου για Στικούδη: «Προτιμώ να κλείνω δουλειές από το τηλέφωνο, όχι από το Instagram»

Oι δυο γυναίκες παραχώρησαν δηλώσεις και αναφέρθηκαν στο J2US και την πρόταση που δέχτηκαν και οι δύο για να βρίσκονται στα backstage

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Κατερίνα Στικούδη – «Προτιμώ να κλείνω τις δουλειές μου από το τηλέφωνο κι όχι από το Instagram»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Κατερίνα Στικούδη πρωταγωνίστησαν σε δηλώσεις για το J2US. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εξέφρασε την επιθυμία της στην Φαίη […] The post Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Κατερίνα Στικούδη – «Προτιμώ να κλείνω τις δουλειές μου από το τηλέφωνο κι όχι από το Instagram» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»