Γη της Ελιάς: Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Αντιγόνη Νεοφύτου αποκαλύπτουν τις εξελίξεις του δεύτερου κύκλου

16:04 - 16/09/2022

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της «Γης της Ελιάς», ο Τάσος Ιορδανίδης και To άρθρο Γη της Ελιάς: Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Αντιγόνη Νεοφύτου αποκαλύπτουν τις εξελίξεις του δεύτερου κύκλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Αντιγόνη Νεοφύτου μιλούν για τις εξελίξεις στη σειρά

Οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στη δραματική σειρά του Mega μίλησαν για τους ρόλους τους και όσα πρόκειται να ακολουθήσουν

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»