Παναγιώτης Φασούλας: Η μητέρα μου λιποθύμησε από τη συγκίνηση στο Ευρωμπάσκετ του 1987
15:24 - 16/09/2022
Ο Παναγιώτης Φασούλας αναφέρθηκε και στο Ευρωμπάσκετ του 1987, τονίζοντας πως η φανέλα της Ελλάδας σε επίπεδο εθνικών ομάδων απέκτησε βαρύτητα.
Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παναγιώτης Φασούλας: Όλα τα άλλαξε η επιτυχία στο Ευρωμπάσκετ του ’87
Στη χρυσή επιτυχία της Εθνικής “γύρισε” ο Παναγιώτης Φασούλας! Στον άθλο της Εθνικής ομάδας μπάσκετ το ’87 εστίασε ο Παναγιώτης Φασούλας μιλώντας στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούτζου την Παρασκευή. “Η φανέλα της Ελλάδας σε επίπεδο εθνικών ομάδων απέκτησε μια βαρύτητα. Νομίζω ότι έχει σταθεί σε ένα πολύ ... Περισσότερα
To άρθρο Παναγιώτης Φασούλας: Όλα τα άλλαξε η επιτυχία στο Ευρωμπάσκετ του ’87 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΠαναγιώτης Φασούλας: «Η μάνα μου λιποθύμησε στο Ευρωμπάσκετ του 1987»
Για την επική κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ του 1987 από την Εθνικής Ελλάδας και πώς αυτό του άλλαξε τη ζωή μίλησε ο Παναγιώτης Φασούλας σε συνέντευξή του.Για την επική κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ του 1987 από την Εθνικής Ελλάδας και πώς αυτό του άλλαξε τη ζωή μίλησε ο Παναγιώτης Φασούλας σε συνέντευξή του.Ο πρώην μπασκετμπολίστας παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη», όπου θυμήθηκε μεταξύ άλλων, την αντίδραση των γονιών του μετά την ιστορική νίκη της ομάδας. Αναλυτικότερα, ο Παναγιώτης Φασούλας είπε: «Η […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠαναγιώτης Φασούλας: «Η μάνα μου λιποθύμησε στο Ευρωμπάσκετ του 1987»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Παναγιώτης Φασούλας στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο […]
The post Παναγιώτης Φασούλας: «Η μάνα μου λιποθύμησε στο Ευρωμπάσκετ του 1987» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr