Αποκάλυψη από τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Μας παρακολουθούσαν όταν ήμουν με τον Ανδρέα, ήταν ανατριχιαστικό»

12:28 - 16/09/2022

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής 16/9 στο Πρωινό. Η χήρα του Ανδρέα To άρθρο Αποκάλυψη από τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Μας παρακολουθούσαν όταν ήμουν με τον Ανδρέα, ήταν ανατριχιαστικό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Μας παρακολουθούσαν όταν ήμουν με τον Ανδρέα - "Ο προσωπικός μου ωτακουστής"

"Η μισή σύνταξη έχει κοπεί γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα, η οποία ζει στη Σουηδία και έχει απ’ όλα τα καλά", σχολίασε για την οικονομική της κατάσταση

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Λιάνη Παπανδρέου: «Μας παρακολουθούσαν όταν ήμουν με τον Ανδρέα, ήταν ανατριχιαστικό»

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής 16/9 στο Πρωινό. Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου αναφέρθηκε στο θέμα της υπόθεσης των υποκλοπών, αποκαλύπτοντας κι η ίδια το δικό της άσχημο βίωμα. «Είναι μία παλιά ιστορία αυτή. Θυμάμαι όταν πρωτομπήκαμε στο Μέγαρο Μαξίμου υπήρχε στο υπόγειο μία αίθουσα από την οποία κρέμονταν καλώδια. Ήταν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας