Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Η μισή σύνταξη έχει κοπεί γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα»

12:10 - 16/09/2022

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου πέρασε το κατώφλι του πρωινό την Παρασκευή και συζήτησε με τον Γιώργο Λιάγκα και την Δούκισσα […] The post Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Η μισή σύνταξη έχει κοπεί γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Η μισή σύνταξη έχει κοπεί γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα

Για τον Ανδρέα Παπανδρέου, την Ειρήνη Παππά αλλά και τη σημερινή οικονομική της κατάσταση μίλησε η Δήμητρα Λιάνη, που βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. «Είναι δύσκολα. Άστο… Το έχουμε πει πολλές φορές, είναι πολύ δύσκολα» είπε συγκεκριμένα σε ερώτηση για το πώς τα βγάζει πέρα. «Εξακολουθώ να έχω αυτόν τον ελάχιστο μισθό των 870 ευρώ. Η μισή σύνταξη έχει κοπεί γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα, η οποία ζει στη Σουηδία και έχει απ’ όλα τα καλά. Εργάζεται, ζει με έναν άνδρα, έχει παιδί και παίρνει τη σύνταξη» είπε η Δήμητρα Λιάνη, αναφερθείσα στην Αιμιλία Ανδρέα Νίμπλουμ, το πέμπτο παιδί του Ανδρέα Παπανδρέου και της Σουηδής τηλεπαρουσιάστριας, Ράνια Μπριγκίτε Νίμπλουμ Σ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Την μισή σύνταξη την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα»

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου πέρασε το κατώφλι του πρωινό την Παρασκευή και συζήτησε με τον Γιώργο Λιάγκα και την Δούκισσα Νομικού για πολλά.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Η μισή σύνταξη έχει κοπεί γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου πέρασε το κατώφλι του πρωινό την Παρασκευή και συζήτησε με τον Γιώργο Λιάγκα και την Δούκισσα Νομικού για πολλά. Ιδιαίτερη ήταν η απάντησή της όταν ρωτήθηκε για την σημερινή οικονομική της κατάσταση. «Είναι δύσκολα. Άστο… Το έχουμε πει πολλές φορές, είναι πολύ δύσκολα. Εξακολουθώ να έχω αυτόν τον ελάχιστο μισθό των […] Το άρθρο Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Η μισή σύνταξη έχει κοπεί γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Η μισή σύνταξη έχει κοπεί γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα»

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ήταν καλεσμένη σήμερα το πρωί η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η οποία ρωτήθηκε για την σημερινή οικονομική της κατάσταση.Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ήταν καλεσμένη σήμερα το πρωί η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η οποία ρωτήθηκε για την σημερινή οικονομική της κατάσταση.«Είναι δύσκολα. Άστο… Το έχουμε πει πολλές φορές, είναι πολύ δύσκολα. Εξακολουθώ να έχω αυτόν τον ελάχιστο μισθό των 870 ευρώ. Η μισή σύνταξη έχει κοπεί γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα, η οποία […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Εργάζεται, ζει με έναν άνδρα, έχει παιδί και παίρνει τη σύνταξη", αποκαλύπτει η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου πέρασε το κατώφλι του πρωινό την Παρασκευή και συζήτησε με τον Γιώργο Λιάγκα και την Δούκισσα Νομικού για πολλά. Ιδιαίτερη ήταν η απάντησή της όταν ρωτήθηκε για την σημερινή οικονομική της κατάσταση. «Είναι δύσκολα. Άστο… Το έχουμε πει πολλές φορές, είναι πολύ δύσκολα. Εξακολουθώ να έχω αυτόν τον ελάχιστο μισθό των 870 ευρώ. Η μισή σύνταξη έχει κοπεί γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα, η οποία ζει στη Σουηδία και έχει απ’ όλα τα καλά. Εργάζεται, ζει με έναν άνδρα, έχει παιδί και παίρνει τη σύνταξη», είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. https://youtu.be

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Δήμητρα Λιάνη: «Η μισή σύνταξη του Ανδρέα Παπανδρέου έχει κοπεί γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα,

Για το τηλεφώνημα που δέχτηκε μέσω του οποίου έμαθε ότι παρακολουθείτο όταν ήταν με τον Ανδρέα Παπανδρέου, τη γνωριμία της με τον βασιλιά Κάρολο της Βρετανίας αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει μίλησε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. Η ίδια δηλώνει πως οικονομικά είναι «δύσκολα» και «εξακολουθώ να έχω αυτόν τον ελάχιστο μισθό των 870 […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: "Η μισή σύνταξη έχει κοπεί γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα"

"Εργάζεται, ζει με έναν άνδρα, έχει παιδί και παίρνει τη σύνταξη"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Τηλεθέαση: Πρωτιά για τη Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου

Ο πολυτάλαντος Μάκης Παπασημακόπουλος στο Traction

Η Φιλίτσα Καλογεράκου για τις τοξικές συμπεριφορές: «Το κλάμα και τα ξενύχτια που έχω ρίξει, μόνο εγώ τα ξέρω»

Τηλεθέαση: Τη Ναταλία Γερμανού ή τον Κώστα Τσουρό «εμπιστεύτηκε» το τηλεοπτικό κοινό;

Νίκος Συρίγος κατά Απόστολου Λύτρα: «Η συμπεριφορά αυτή είναι το αποτέλεσμα μετά το θεραπευτικό πρόγραμμα που ακολουθεί;»

Μάρκος Σεφερλής για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν έχω λόγο να πάω στην εκπομπή του, δεν έχω να πω κάτι μαζί του»