Μαρία Αναστασοπούλου: «Γράφετε ΣΚΑΪ» – Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν ντρέπεσαι λιγάκι;»

09:00 - 16/09/2022

Ήταν στις 06:24 την Παρασκευή όταν η Μαρία Αναστασοπούλου είπε την… απαγορευμένη λέξη και ο Γιώργος Παπαδάκης ένιωσε μια ελαφριά… […] The post Μαρία Αναστασοπούλου: «Γράφετε ΣΚΑΪ» – Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν ντρέπεσαι λιγάκι;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αμήχανοι στο πλατό Μαρία Αναστασοπούλου και Γιώργος Παπαδάκης: «Γράφετε ΣΚΑΪ»

Ήταν μάλλον αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή η Μαρία Αναστασοπούλου θα μπερδευόταν. Τόσα χρόνια στον ΣΚΑΪ άλλωστε δεν «σβήνουν». Η στιγμή αυτή ήρθε το πρωί της Παρασκευής (16.09.2022). Ήταν στις 06:24 όταν η Μαρία Αναστασοπούλου είπε την… απαγορευμένη λέξη και ο Γιώργος Παπαδάκης ένιωσε μια ελαφριά… ζαλάδα στον αέρα. Η δημοσιογράφος, την ώρα που έδινε τα ... Περισσότερα To άρθρο Αμήχανοι στο πλατό Μαρία Αναστασοπούλου και Γιώργος Παπαδάκης: «Γράφετε ΣΚΑΪ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Η απίστευτη γκάφα της Αναστασοπούλου έφερε… λιποθυμία στον Παπαδάκη – «Δεν ντρέπεσαι λιγάκι;»

Η Μαρία Αναστασοπούλου είπε απαγορευμένη λέξη στον αέρα

Διαβάστε το στο in.gr

Μαρία Αναστασοπούλου: Η «γκάφα» με τον ΣΚΑΪ που «αρρώστησε» τον Γιώργο Παπαδάκη – «Σου λείπει ο Οικονόμου;»

Απίθανο σκηνικό στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα» με την γκάφα της Μαρίας Αναστασοπούλου, η οποία είπε στον αέρα αντί για ΑΝΤ1… ΣΚΑΪ. Η δημοσιογράφος, την ώρα που έδινε τα τηλέφωνα επικοινωνίας με την εκπομπή, από συνήθεια είπε «γράφετε ΣΚΑΪ». «Μας στέλνετε τα μηνύματά σας, γράφετε ΣΚΑΪ… Γράφετε ΣΚΑΪ; Όχι ΣΚΑΪ, δεν γράφετε ΣΚΑΪ… Μπερδεύτηκα βρε Γιώργο, έλα κάτσε κάτω, ηρέμησε» είπε η Μαρία Αναστασοπούλου στον Γιώργο Παπαδάκη. Ο Γιώργος Παπαδάκης, με σκυμμένο το κεφάλι, δήθεν ενοχλημένος από την γκάφα της, την «πείραξε» λέγοντάς τη: «Θυμήθηκε τον ΣΚΑΪ. Σου λείπει ο ΣΚΑΪ; Έχεις εμένα δίπλα σου και σου λείπει ο Οικονόμου; Κυρίες και κύριοι για να συνέλθω πάμε σε διαφημίσεις. Δεν ντρέπεσαι λιγά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαρία Αναστασοπούλου: Η γκάφα που «εξόργισε» τον Γιώργο Παπαδάκη – «Σου λείπει ο Οικονόμου;»

Δύο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα τους, Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου είχαν μία κάπως… άβολη στιγμή στον τηλεοπτικό αέρα. Λίγη ώρα μετά το ξεκίνημα του «Καλημέρα Ελλάδα» , η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος θέλησε να δώσει τα τηλέφωνα επικοινωνίας στο τηλεοπτικό κοινό, και κατά λάθος τους παρότρυνε να γράψουν… ΣΚΑΪ. «Μας στέλνετε τα μηνύματά σας, γράφετε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»