Κόλαφος η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον Δημήτρη Ρόκκο: «Έλεος, ξεφτίλα, να υπάρχει κι ένα όριο»
12:48 - 15/09/2022
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» ήταν σήμερα η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία ξέσπασε κατά του Δημήτρη Ρόκκου για […]
The post Κόλαφος η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον Δημήτρη Ρόκκο: «Έλεος, ξεφτίλα, να υπάρχει κι ένα όριο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Τα έβαλε» με τον γιο του Στέλιου Ρόκκου - «Έλεος, ξεφτίλα, να υπάρχει κι ένα όριο»
«Ρε μάγκα, εσένα ποια είναι η δουλειά σου;» είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΞέσπασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη κατά του γιου του Ρόκκου, Δημήτρη: «Έλεος, ξεφτίλα» - Τι συνέβη; (βίντεο)
Το μοντέλο σχολίασε δηλώσεις του νεαρού καλλιτέχνη για την Ιωάννα Τούνη!
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΕκνευρίστηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τον Δημήτρη Ρόκκο: «Έλεος, ξεφτίλα, να υπάρχει κι ένα όριο»
Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα του Alpha βρέθηκε καλεσμένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη το πρωί της Πέμπτης (15/09) και μετά την αποκάλυψη του μυστικού της γάμου, το μοντέλο κλήθηκε να σχολιάσει τα θέματα της εκπομπής. Ένα από αυτά ήταν και η συνέντευξη που παραχώρησε ο Δημήτρης Ρόκκος στην εκπομπή ο οποίος μεταξύ άλλων απάντησε σε ερώτηση για τις αναρτήσεις που είχε κάνει για την Ιωάννα Τούνη και στις οποίες δεν αναφερόταν στην influencer με τα καλύτερα λόγια. «Πήρε παραπάνω έκταση, εγώ απλά είπα τη γνώμη μου», είπε ο Δημήτρης Ρόκκος. Στο τέλος της προβολής του βίντεο, οι συντελεστές της εκπομπής Super Κατερίνα θέλησαν το σχόλιο της Δήμητρας Αλεξανδράκη η οποία είναι στενή φίλη της Ιωάνν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔήμητρα Αλεξανδράκη: «Βγήκε από τα ρούχα» της για τον Δημήτρη Ρόκκο! «Έλεος, ξεφτίλα, ρε μάγκα εσένα ποια είναι η δουλειά σου;»
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ξέσπασε όταν τήν ρώτησαν για τον Δημήτρη Ρόκκο και τις αναρτήσεις που είχε κάνει για την «κολλητή» της Ιωάννα Τούνη.Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ξέσπασε όταν τήν ρώτησαν για τον Δημήτρη Ρόκκο και τις αναρτήσεις που είχε κάνει για την «κολλητή» της Ιωάννα Τούνη.«Πήρε παραπάνω έκταση, εγώ απλά είπα τη γνώμη μου», σχολίασε ο Δημήτρης Ρόκκος στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για τις αναρτήσεις που είχε κάνει. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε από […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠυρ και μανία η Δήμητρα Αλεξανδράκη με Δημήτρη Ρόκκο: Έλεος, ξεφτίλα, να υπάρχει κι ένα όριο
«Γιατί δεν βγαίνει να μιλήσει για τη μουσική του και βγαίνει να μιλήσει για την Ιωάννα Τούνη;»
Διαβάστε το στο news.gr