Πιτσιόρλας: «Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπήρξε εντολή παρακολούθησής μου από τον Τσίπρα»

08:16 - 15/09/2022

Σοκαρισμένος από τις αναφορές του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη περί παρακολούθησής του δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης επί ΣΥΡΙΖΑ/ ΑΝΕΛ Στέργιος Πιτσιόρλας, δηλώνοντας

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πιτσιόρλας: Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπήρξε εντολή παρακολούθησής μου από τον Τσίπρα

«Σοκαρίστηκα και προσφεύγω στη Δικαιοσύνη για την παρακολούθησή μου επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ»

Διαβάστε το στο in.gr

Πιτσιόρλας: Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπήρξε εντολή παρακολούθησής μου από τον Τσίπρα

«Σοκαρίστηκα και προσφεύγω στη Δικαιοσύνη για την παρακολούθησή μου επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ»

Διαβάστε το στο tanea.gr

«Σοκαρίστηκα και προσφεύγω στη Δικαιοσύνη για την παρακολούθησή μου επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ και πρώην αναπληρωτής…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σοκαρισμένος ο Πιτσιόρλας: Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπήρξε εντολή παρακολούθησής μου από τον Τσίπρα [βίντεο]

Πιτσιόρλας: Σοκαρισμένος από τις αναφορές του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη περί παρακολούθησής του δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης επί ΣΥΡΙΖΑ/ ΑΝΕΛ Στέργιος Πιτσιόρλας, δηλώνοντας ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.«Δεν θέλω να το πιστέψω, και δεν το πιστεύω, ότι υπήρξε εντολή Τσίπρα για την παρακολούθησή μου. Θα περιμένω […] Το άρθρο Σοκαρισμένος ο Πιτσιόρλας: Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπήρξε εντολή παρακολούθησής μου από τον Τσίπρα [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πιτσιόρλας: Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπήρξε εντολή παρακολούθησής μου από τον Τσίπρα – Ο Ρουμπάτης λέει ψέματα

Σοκαρισμένος από τις αναφορές του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη περί παρακολούθησής του δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης επί ΣΥΡΙΖΑ/ ΑΝΕΛ Στέργιος Πιτσιόρλας, δηλώνοντας ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.Σοκαρισμένος από τις αναφορές του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη περί παρακολούθησής του δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης επί ΣΥΡΙΖΑ/ ΑΝΕΛ Στέργιος Πιτσιόρλας, δηλώνοντας ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.«Δεν θέλω να το πιστέψω, και δεν το πιστεύω, ότι  υπήρξε εντολή Τσίπρα για την παρακολούθησή μου. Θα περιμένω τις επίσημες τοποθετήσεις. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πιτσιόρλας: Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπήρξε εντολή παρακολούθησής μου από τον Τσίπρα - Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη

"Δεν θέλω να το πιστέψω, και δεν το πιστεύω, ότι υπήρξε εντολή Τσίπρα για την παρακολούθησή μου" δήλωσε ο κ. Πιτσιόρλας.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Σοκαρiσμένος για το ενδεχομενο παρακολούθησής του επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης επί ΣΥΡΙΖΑ/ ΑΝΕΛ Στέργιος Πιτσιόρλας, ενώ επανέλαβε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη. Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

«Σοκαρίστηκα και προσφεύγω στη Δικαιοσύνη»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Στην «Axianews»: «Βίοι αντίθετοι» για ΕΤΕ και Alpha Bank

Εκεί ψηλά για σένα...

Η ανατριχιαστική ομιλία του Μπακασέτα που μας χάρισε τη μεγάλη νίκη (video)

ΔΥΠΑ: Ημέρες καριέρας στην Αθήνα με 190 επιχειρήσεις και 6.000 θέσεις εργασίας

Φάμελλος: Δεν πάει άλλο ο κατήφορος στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορούν τα θέματα να λύνονται με εξώδικα

Ανδρουλάκης: Τα καλύτερα είναι μπροστά μας και θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα μαζί