Πιτσιόρλας: «Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπήρξε εντολή παρακολούθησής μου από τον Τσίπρα»
08:16 - 15/09/2022
Σοκαρισμένος από τις αναφορές του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη περί παρακολούθησής του δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης επί ΣΥΡΙΖΑ/ ΑΝΕΛ Στέργιος Πιτσιόρλας, δηλώνοντας
Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πιτσιόρλας: Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπήρξε εντολή παρακολούθησής μου από τον Τσίπρα
«Σοκαρίστηκα και προσφεύγω στη Δικαιοσύνη για την παρακολούθησή μου επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ»
Διαβάστε το στο in.grΠιτσιόρλας: Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπήρξε εντολή παρακολούθησής μου από τον Τσίπρα
«Σοκαρίστηκα και προσφεύγω στη Δικαιοσύνη για την παρακολούθησή μου επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ»
Διαβάστε το στο tanea.grΠιτσιόρλας: Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπήρξε εντολή παρακολούθησής μου από τον Τσίπρα
«Σοκαρίστηκα και προσφεύγω στη Δικαιοσύνη για την παρακολούθησή μου επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ και πρώην αναπληρωτής…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣοκαρισμένος ο Πιτσιόρλας: Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπήρξε εντολή παρακολούθησής μου από τον Τσίπρα [βίντεο]
Πιτσιόρλας: Σοκαρισμένος από τις αναφορές του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη περί παρακολούθησής του δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης επί ΣΥΡΙΖΑ/ ΑΝΕΛ Στέργιος Πιτσιόρλας, δηλώνοντας ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.«Δεν θέλω να το πιστέψω, και δεν το πιστεύω, ότι υπήρξε εντολή Τσίπρα για την παρακολούθησή μου. Θα περιμένω […]
Το άρθρο Σοκαρισμένος ο Πιτσιόρλας: Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπήρξε εντολή παρακολούθησής μου από τον Τσίπρα [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΠιτσιόρλας: Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπήρξε εντολή παρακολούθησής μου από τον Τσίπρα – Ο Ρουμπάτης λέει ψέματα
Σοκαρισμένος από τις αναφορές του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη περί παρακολούθησής του δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης επί ΣΥΡΙΖΑ/ ΑΝΕΛ Στέργιος Πιτσιόρλας, δηλώνοντας ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.Σοκαρισμένος από τις αναφορές του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη περί παρακολούθησής του δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης επί ΣΥΡΙΖΑ/ ΑΝΕΛ Στέργιος Πιτσιόρλας, δηλώνοντας ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.«Δεν θέλω να το πιστέψω, και δεν το πιστεύω, ότι υπήρξε εντολή Τσίπρα για την παρακολούθησή μου. Θα περιμένω τις επίσημες τοποθετήσεις. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠιτσιόρλας: Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπήρξε εντολή παρακολούθησής μου από τον Τσίπρα - Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη
"Δεν θέλω να το πιστέψω, και δεν το πιστεύω, ότι υπήρξε εντολή Τσίπρα για την παρακολούθησή μου" δήλωσε ο κ. Πιτσιόρλας.
Διαβάστε το στο thetoc.grΠιτσιόρλας: Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπήρξε εντολή παρακολούθησής μου από τον Τσίπρα
Σοκαρiσμένος για το ενδεχομενο παρακολούθησής του επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης επί ΣΥΡΙΖΑ/ ΑΝΕΛ Στέργιος Πιτσιόρλας, ενώ επανέλαβε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη. Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΠιτσιόρλας: Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπήρξε εντολή παρακολούθησής μου από τον Τσίπρα
«Σοκαρίστηκα και προσφεύγω στη Δικαιοσύνη»
Διαβάστε το στο news.gr