Πέτσας για την επίθεση Ρουβίκωνα: Ο βανδαλισμός και η τρομοκράτηση δεν είναι πολιτική
07:02 - 15/09/2022
«Ο βανδαλισμός και η τρομοκράτηση δεν είναι πολιτική», αναφέρει στη δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας με αφορμή την επίθεση με τρικάκια που πραγματοποίησαν χτες το βράδυ μέλη του Ρουβίκωνα στο σπίτι του.
Μάλιστα, ο κ. Πέτσας αποκάλυψε πως την ώρα που έγινε η επίθεση, μέσα στο σπίτι βρισκόταν η ανήλικη κόρη του.
Η επίθεση στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών στη Σταμάτα έγινε μετά τις 11.30 το βράδυ της Τετάρτης.
Τα μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα, ενώ έγιναν τρεις προσαγωγές.
Η δήλωση
Στην ανάρτησή του στο Twitter ο κ Πέτσας αναφέρει τα εξής: «Η αποψινή φασιστική επίθεση στο σπίτι μου-την ώρα που βρίσκονταν μέσα η ανήλικη κόρη μου-ας
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέτσας για «Ρουβίκωνα»: «Ο βανδαλισμός και η τρομοκράτηση δεν είναι πολιτική»
"Ο βανδαλισμός και η τρομοκράτηση δεν είναι πολιτική", αναφέρει ο αν. υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας,
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΠέτσας για επίθεση Ρουβίκωνα: Ο βανδαλισμός και η τρομοκράτηση δεν είναι πολιτική
Δείτε την ανάρτηση στο Twitter
Διαβάστε το στο mononews.grΠέτσας για Ρουβίκωνα: “Ο βανδαλισμός και η τρομοκράτηση δεν είναι πολιτική”
"Ο βανδαλισμός και η τρομοκράτηση δεν είναι πολιτική", αναφέρει ο αν. υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, με ανάρτησή του στο twitter, μετά την επίθεση του "Ρουβίκωνα" με τρικάκια έξω από την οικία του. «Η αποψινή φασιστική επίθεση στο σπίτι μου -την ώρα που βρίσκονταν μέσα η ανήλικη κόρη μου- ας προβληματίσει όσους καλλιεργούν το μίσος. Ο
Το άρθρο Πέτσας για Ρουβίκωνα: “Ο βανδαλισμός και η τρομοκράτηση δεν είναι πολιτική” εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr