“Βόμβες” Ρουμπάτη για πλαστογράφηση της κατάθεσής του στην Εξεταστική Επιτροπή
19:42 - 14/09/2022
«Όσοι το έπραξαν δεν έχουν ιδέα για το πόσο ευαίσθητα είναι για τη χώρα κάποια γεγονότα»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο eretikos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρουμπάτης: Κύκλοι διακινούν χαλκευμένα -δήθεν- αποσπάσματα της σημερινής κατάθεσής μου στην Εξεταστική Επιτροπή
Ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης, λίγο μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του στην Εξεταστική Επιτροπή και όσα αναγράφονται στον Τύπο έκανε δήλωση για τις διαρροές.
Διαβάστε το στο real.grΒουλή: Διακόπηκε για αύριο η κατάθεση Κοντολέοντα στην Εξεταστική Επιτροπή
Διακόπηκε η κατάθεση του Παναγιώτη Κοντολέοντα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση των υποκλοπών.
Η κατάθεση του πρώην διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) θα συνεχιστεί στις 10 το πρωί της Πέμπτης.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΡουμπάτης: Κύκλοι διακινούν χαλκευμένα -δήθεν- αποσπάσματα της κατάθεσής μου στην Εξεταστική
Ρουμπάτης: Κύκλοι διακινούν χαλκευμένα -δήθεν- αποσπάσματα της κατάθεσής μου στην Εξεταστικήekomninou
Wed, 14/09/2022 - 20:00
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΓιάννης Ρουμπάτης: Κύκλοι διακινούν χαλκευμένα -δήθεν- αποσπάσματα της κατάθεσής μου στην Εξεταστική
Ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ διέψευσε διαρροές στον Τύπο τις οποίες επικαλέστηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Διαβάστε το στο news.grΒουλή: Διακόπηκε για αύριο η κατάθεση Κοντολέοντα στην Εξεταστική Επιτροπή
Διακόπηκε η κατάθεση του Παναγιώτη Κοντολέοντα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση των υποκλοπών. Η κατάθεση του πρώην διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) θα συνεχιστεί στις 10 το πρωί της Πέμπτης. Η κατάθεση του Παναγιώτη Κοντολέοντα ξεκίνησε περίπου στις 17:30 το απόγεμα και διήρκησε σχεδόν 3,5 ώρες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr