Εξεταστική Επιτροπή: Ο Ρουμπάτης φέρεται να είπε ότι ενημέρωσε τον Τσίπρα για την παρακολούθηση Πιτσιόρλα χωρίς να τον κατονομάσει

16:44 - 14/09/2022

Πέντε ώρες κατέθετε στην Εξεταστική Επιτροπή ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης.  Σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεση του ο κ. Ρουμπάτης στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής φέρεται να είπε ότι παρακολουθούσε τον Στέργιο Πιτσιόρλα ο οποίος είχε την ιδιότητα του επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ. Ο Γιάννης Ρουμπάτης πρόσθεσε, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ότι ενημέρωσε τον ... Περισσότερα To άρθρο Εξεταστική Επιτροπή: Ο Ρουμπάτης φέρεται να είπε ότι ενημέρωσε τον Τσίπρα για την παρακολούθηση Πιτσιόρλα χωρίς να τον κατονομάσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρουμπάτης: Ενημέρωσα τον Τσίπρα για την παρακολούθηση Πιτσιόρλα και μου είπε να προχωρήσω

Για διαρροή χαλκευμένων πληροφοριών από άγνωστους κύκλους από την κατάθεσή του στην συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής κάνει λόγο με δήλωσή του ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης. Στη δήλωσή του αναφέρει ότι για την παρακολούθηση Πιτσιόρλα είχε ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα στην αρχή του 2016, ο οποίος του είπε να προχωρήσει κανονικά «και αν χρειαστεί, να […] Το άρθρο Ρουμπάτης: Ενημέρωσα τον Τσίπρα για την παρακολούθηση Πιτσιόρλα και μου είπε να προχωρήσω εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ρουμπάτης: Ενημέρωσα τον Τσίπρα για την παρακολούθηση Πιτσιόρλα και μου είπε να προχωρήσω κανονικά

Ο πρώην διοικητής των μυστικών υπηρεσιών επιβεβαιώνει με δήλωσή του την άμεση παρακολούθηση του Στέργιου Πιτσιόρλα το 2016

Διαβάστε το στο e-daily.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Η Χεζμπολάχ επιβεβαιώνει τον θάνατο του Ιμπραήμ Ακίλ – «Σχεδίαζαν νέα 7η Οκτωβρίου» υποστηρίζει το Ισραήλ

Σχέδιο για ψηφιακές συγκοινωνίες – Ο νέος «χάρτης» Αττικής

Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Οι προσωρινές εξαιρέσεις και το σενάριο των συμβάσεων κατα παραγγελία απασχόλησης

«Μπουρλότο» στη Μέση Ανατολή: «Θα συνεχίσουμε τα χτυπήματα» λέει το Ισραήλ – Φόβοι για την απάντηση της Χεζμπολάχ

Φραγκίσκος Αλβέρτης: Μας έχει δώσει πολλή αγάπη, πολλή φροντίδα και πολλή σιγουριά, οπότε είναι χρέος μας να τον τιμάμε πάντα»