Βασιλική Ανδρίτσου: «Δεν με ένοιαξαν καθόλου τα σχόλια για το ότι έγινα μητέρα στα 46»

13:54 - 14/09/2022

Η Βασιλική Ανδρίτσου, όταν ρωτήθηκε στο Πρωινό από τον Ισίδωρο Φίκαρη, για τον αν την πείραξαν τα σχόλια για το […] The post Βασιλική Ανδρίτσου: «Δεν με ένοιαξαν καθόλου τα σχόλια για το ότι έγινα μητέρα στα 46» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασιλική Ανδρίτσου: «Δεν με ένοιαξαν καθόλου τα σχόλια για το ότι έγινα μητέρα στα 46»

«Εγώ στα 46 μου αισθάνομαι σαν να είμαι 26» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Βασιλική Ανδρίτσου: «Νιώθω περήφανη που κατάφερα να γίνω μητέρα στα 46 μου»

Η Βασιλική Ανδρίτσου μίλησε στην κάμερα του ANT1 για τη μητρότητα και τις αλλαγές στη ζωή της, ενώ σχολίασε και τα δημοσιεύματα για το γεγονός πως έγινε μητέρα στα 46...

Διαβάστε το στο Zougla

Βασιλική Ανδρίτσου: «Νιώθω περήφανη που κατάφερα να γίνω μητέρα στα 46 μου»

Η Βασιλική Ανδρίτσου μίλησε στην κάμερα του ANT1 για την μητρότητα και τις αλλαγές στη ζωή της, ενώ  σχολίασε και τα δημοσιεύματα για...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Βασιλική Ανδρίτσου: «Δεν με πείραξαν καθόλου τα σχόλια για το ότι έγινα μητέρα στα 46»

Η Βασιλική Ανδρίτσου, όταν ρωτήθηκε στο Πρωινό από τον Ισίδωρο Φίκαρη, για τον αν την πείραξαν τα σχόλια για το γεγονός ότι έγινε μητέρα στα 46 της, απάντησε κατηγορηματικά:  «Δεν με ένοιαξε καθόλου.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Βασιλική Ανδρίτσου: “Είμαι πολύ περήφανη που έγινα μητέρα στα 46”

Η Βασιλική Ανδρίτσου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε επειδή έγινε μητέρα στα 46 της χρόνια.  

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Βασιλική Ανδρίτσου: "Δεν με ένοιαξαν καθόλου τα σχόλια για το ότι έγινα μητέρα στα 46"

"Αισθάνομαι σαν να είμαι 26 σε θέμα ενέργειας και δύναμης"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Βασιλική Ανδρίτσου: «Καθόλου δεν με ένοιαξαν τα σχόλια ότι έγινα μητέρα στα 46 μου»

Βασιλική Ανδρίτσου: «Καθόλου δεν με ένοιαξαν τα σχόλια ότι έγινα μητέρα στα 46 μου» Βασιλική Ανδρίτσου: “Εγώ στα 46 μου αισθάνομαι σαν να είμαι 26 σε θέμα ενέργειας και δύναμης” Η Βασιλική Ανδρίτσου, όταν ρωτήθηκε στο Πρωινό από τον Ισίδωρο Φίκαρη, για τον αν την πείραξαν τα σχόλια για το γεγονός ότι έγινε μητέρα στα […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε