Καταθέτει στην Εξεταστική ο Γιάννης Ρουμπάτης για τις παρακολουθήσεις - Γιατί θεωρείται "κλειδί"

10:50 - 14/09/2022

Ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης, πέρασε σήμερα (14.09.2022) την πόρτα της εξεταστικής επιτροπής που διερευνά το θέμα των παρακολουθήσεων, με το κόμμα της ΝΔ να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξέτασή του, καθώς διετέλεσε επικεφαλής της Υπηρεσίας όλη την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Η κατάθεση του Γιάννη Ρουμπάτη, εκτιμάται από κύκλους της ... Περισσότερα To άρθρο Καταθέτει στην Εξεταστική ο Γιάννης Ρουμπάτης για τις παρακολουθήσεις - Γιατί θεωρείται "κλειδί" δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Άδωνις Γεωργιάδης για Αντώνη Κανάκη: Αν μου αμφισβητήσει ξανά την ηθική μου θα τα πούμε στα δικαστήρια

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε 59 πόντους και οι Μπακς νίκησαν τους Πίστονς με 127-120 στην παράταση

Θεοδώρα Τζάκρη: Θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ και θα πάρω και άλλους μαζί μου

Νέες πλημμύρες στη ρημαγμένη Βαλένθια: Κόκκινος συναγερμός και μετακινήσεις μόνο για λόγους ανωτέρας βίας

ΗΠΑ: Τι μπορεί να κάνει στην πραγματικότητα το Υπουργείο Κυβερνητικής Αποτελεσματικότητας του Μασκ

Ελλάδα – Αγγλία: Ραντεβού με τη δόξα, μπροστά σε 60.000 οπαδούς της