«Ο πολιτισμός μας είμαι φτωχότερος»: Ο Αντώνης Σαμαράς αποχαιρετά τον Δημήτρη Παντερμαλή

10:40 - 14/09/2022

Έναν σπουδαίο άνθρωπο, επιστήμονα και οραματιστή αποχαιρετά ο Αντώνης Σαμαράς, σε δήλωσή του μετά την είδηση πως έφυγε σήμερα (14.09.2022) από τη ζωή ο Δημήτρης Παντερμαλής, διακεκριμένος καθηγητής και διευθυντής του Μουσείου της Ακρόπολης. «Με θλίψη αποχαιρετώ έναν σπουδαίο άνθρωπο, λαμπρό επιστήμονα, οραματιστή και προσωπικό μου φίλο» αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για τον ... Περισσότερα To άρθρο «Ο πολιτισμός μας είμαι φτωχότερος»: Ο Αντώνης Σαμαράς αποχαιρετά τον Δημήτρη Παντερμαλή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Η ήττα της Κάμαλα Χάρις είναι ασύλληπτα οδυνηρή» σύμφωνα με την επικεφαλής της καμπάνιας της - Το τηλεφώνημα στον Τραμπ

Σταύρος Ζαλμάς: «Ο ρόλος μου ως ιερέας δεν είχε περιθώριο μετριότητας στο Άγγιγμα Ψυχής»

Το ατύχημα της Ιωάννας Τούνη στο πρόσωπο - «Κάηκα μόνη μου»

Η φοιτήτρια που γδύθηκε δημοσίως στο Ιράν μεταφέρθηκε σε «κέντρο εξειδικευμένης φροντίδας»

Φωτεινή Πιπιλή: «Κοντέψαμε να σκοτωθούμε όταν πήγαμε να καλύψουμε ένα ναυάγιο»

Λουτσέσκου για το Γιουνάιτεντ – ΠΑΟΚ: Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά – Ο Κωνσταντέλιας ήταν στο νοσοκομείο