Ιωάννα Σιαμπάνη: «Μου έλεγαν… χάλια είσαι, γιατί κυκλοφορείς έτσι, βάλε μέσα την κοιλιά σου»
08:38 - 14/09/2022
Στο Happy Day και τον Σπύρο Κεραμύδα έδωσε συνέντευξη η Ιωάννα Σιαμπάνη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα […]
The post Ιωάννα Σιαμπάνη: «Μου έλεγαν… χάλια είσαι, γιατί κυκλοφορείς έτσι, βάλε μέσα την κοιλιά σου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Σιαμπάνη: Μού έλεγαν στον δρόμο «βάλε μέσα την κοιλιά σου»
Το γνωστό μοντέλο Ιωάννα Σιαμπάνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», και μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και άγνωστες ιστορίες από την καριέρα της. Η Ιωάννα Σιαμπάνη σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, και μίλησε για τα αρνητικά σχόλια ... Περισσότερα
To άρθρο Ιωάννα Σιαμπάνη: Μού έλεγαν στον δρόμο «βάλε μέσα την κοιλιά σου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΙωάννα Σιαμπάνη: «Μου έλεγαν στον δρόμο βάλε μέσα την κοιλιά σου»
Η Ιωάννα Σιαμπάνη υποδέχθηκε την κάμερα της εκπομπής "Happy Day", στο παιδικό δωμάτιο που ετοιμάζει για το μωρό της που έρχεται πολύ σύντομα.
Διαβάστε το στο neolaia.grΙωάννα Σιαμπάνη: «Άκουγα σχόλια τύπου “βάλ’ την μέσα την κοιλιά σου, κρύψ’την”»
Η Ιωάννα Σιαμπάνη μίλησε στο Happy Day για την εγκυμοσύνη της και τα απρεπή σχόλια που δέχτηκε για την κοιλιά της. «Νιώθουμε να πλημμυρίζουμε από αγάπη αλλά έχουμε και αγωνία, πρώτη φορά γονείς» είπε αρχικά. Όπως εξήγησε, απέφευγε να την καλύπτει γιατί καθώς τεντωνόταν το δέρμα τα υφάσματα της έφερναν φαγούρα. «Δεν το φανταζόμουν ποτέ, […]
The post Ιωάννα Σιαμπάνη: «Άκουγα σχόλια τύπου “βάλ’ την μέσα την κοιλιά σου, κρύψ’την”» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr