Στέλιος Παρλιάρος: “Το πιο αστείο που έχω διαβάσει είναι το παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

19:56 - 13/09/2022

Ο Στέλιος Παρλιάρος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Άκη Πετρετζίκη, στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στο MasterChef. “Στο MasterChef του Mega ήμουν κριτής guest. Στο ένα είχαν έρθει όλοι κι ο Πετρετζίκης που είμαστε πολύ φίλοι κι αγαπιόμαστε, παρόλο που λένε διάφορα. Δεν έχουμε τσακωθεί καθόλου. Περάσαμε πολύ […] The post Στέλιος Παρλιάρος: “Το πιο αστείο που έχω διαβάσει είναι το παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο appeared first on InStyle.

Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέλιος Παρλιάρος: Είναι πια αστείο να λένε ότι έχω παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη ο Στέλιος Παρλιάρος και μεταξύ άλλων μίλησε για το πιο «αστείο» δημοσίευμα που έχει διαβάσει και τον αφορά. Ο pastry chef αναφέρθηκε αρχικά στα πρώτα του βήματα στο χώρο της ζαχαροπλαστικής λέγοντας: «Ξεκίνησα ως ένα παιδί που δεν έβγαλε ούτε πανεπιστήμιο, ούτε σχολές, να εκπαιδευτεί στα οικονομικά. Ξαφνικά γνώρισα τη ζαχαροπλαστική και την ερωτεύτηκα. Είπα ότι αυτό είναι το επάγγελμα μου και θα το κάνω όπως ονειρεύομαι. Ήμουν τυχερός γιατί ήμουν σε μια παρθένα εποχή που δεν υπήρχαν πράγματα και γνώση προς το γλυκό από τον Έλληνα. Διάβασα και έκατσα και δημιούργησα ένα νέο concept με το οποίο από την πρώτη μέρα πήγε στους ουρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Στέλιος Παρλιάρος: "Είναι αστείο να λένε ότι έχω παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο"

Στην Super Κατερίνα και στην Έλενα Πολυκάρπου μίλησε ο Στέλιος Παρλιάρος για τις σχέσεις που έχει με τον Άκη Πετρετζίκη αλλά και τη φιλία του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Στέλιος Παρλιάρος: «Έλεος πια με όσους λένε ότι έχω παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο»

Ο Στέλιος Παρλιάρος μίλησε στη Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στα ριάλιτι μαγειρικής αλλά και στη σχέση του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου.Ο Στέλιος Παρλιάρος μίλησε στη Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στα ριάλιτι μαγειρικής αλλά και στη σχέση του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου.«Δεν θέλω να πάω σε πρωινή εκπομπή να κάνω γλυκά. Δεν θα πήγαινα κριτής στο ΜasterChef, πήγα ως γκεστ. Να είμαι μόνιμος κριτής δεν μπορώ να το κάνω. Δεν είμαι τόσο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ instyle.gr

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στο “Grand Hotel” – Την αναγνωρίζετε;

Κακοσμία στόματος: Οι τροφές για δροσερή αναπνοή όλη μέρα

Έλενα Ασημακοπούλου: Το «κόλπο» της για να χάσει κιλά

Clint Eastwood: Παππούς στα 94 του – Το μωρό που τον έχει ξετρελάνει

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, είμαι συντετριμμένος» – Η δημόσια συγγνώμη

Τζακ ο Αντεροβγάλτης: Το DNA αποκαλύπτει τον κατά συρροή δολοφόνο ύστερα από 136 χρόνια