Γρηγόρης Αρναούτογλου για τα κιλά: «Κόντεψα να χάσω το μυαλό μου με τα φάρμακα»

15:38 - 13/09/2022

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου λίγο πριν την επιστροφή του στη late night ζώνη του ANT1 μίλησε στο To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τα κιλά: «Κόντεψα να χάσω το μυαλό μου με τα φάρμακα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου με αυτή την εκπομπή»

Δείτε το βίντεο  με τη συνέντευξη του παρουσιαστή 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κόντεψα να χάσω το μυαλό μου με τα φάρμακα»

Ο παρουσιαστής μιλά για τη μάχη του με τα κιλά και συγκλονίζει

Διαβάστε το στο in.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου για τη μάχη με τα κιλά: Κόντεψα να χάσω το μυαλό μου με τα φάρμακα

Σε λίγες μέρες, η εκπομπή «The 2Night Show» θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα του Ant1 για 7η χρονιά. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του σχολίασε την επιστροφή της late night εκπομπής. «Φέτος είναι η 7η χρονιά για το The 2Night Show. Το 7 είναι παράξενος αριθμός. 7 χρόνια φαγούρα, τα 7 θαύματα του κόσμου, τα 7 κακά. Έχει πολλά τα 7. Αν θέλει ο Θεός, εμένα η ζωή μου επαγγελματικά θα ήθελα να κλείσει με αυτήν την εκπομπή. Δεν θα ήθελα να την σταματήσω. Όσα χρόνια και αν μπορούσα να την συνεχίσω, να τέλειωνε η καριέρα μου με αυτήν την εκπομπή» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην κάμερα του Πρωινού το πρωί της Τρίτης (13/09). «Στη δική μας δουλειά δεν σκέφτεσαι πότε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κόντεψα να χάσω το μυαλό μου παίρνοντας αυτά τα φάρμακα»

Λίγο πριν την πρεμιέρα του «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για το πρόβλημα που του προκάλεσαν τα φάρμακα που πήρε για να χάσει βάρος, αποκάλυψε με ποια εκπομπή θα ήθελε να κλείσει η καριέρα του, ενώ σχολίασε τις εκπομπές της πρωινής ζώνης, μιας ζώνης στην οποία στο παρελθόν ο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είπα για το πρόβλημα με τα κιλά μου. Είπα τι πήγα να πάθω με το φάρμακο που πήρα για να χάσω τα κιλά».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Αντίστροφα μετρά για την επιστροφή του «The 2night show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής θα βρεθεί για 7η σεζόν στη late night ζώνη του ANT1 και ανυπομονεί. Λίγο πριν την πρεμιέρα του μίλησε στο «Πρωινό» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μάχη με τα κιλά του ενώ σχολίασε και τις πρωινές εκπομπές. Συγκεκριμένα, για τα φάρμακα […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»